- 42,718
- 12,609
- 113
Abı bende son mac senın ıcınde ederım takıpne çok sevenin varmış be kardeşim valla son maçında gelir inşallah hastam var doktora götürmesem takip ederdim valla kontrole götürmem lazım bol şans tekrardan
Abı bende son mac senın ıcınde ederım takıpne çok sevenin varmış be kardeşim valla son maçında gelir inşallah hastam var doktora götürmesem takip ederdim valla kontrole götürmem lazım bol şans tekrardan
Abı ıcınde sınerjı bndegeçmiş olsun sen hallet işini gücünü aklımdasın
Receb her postta sen varsın be gardasim sinerji tanrısı mısın ne bilim birak git kendin oyna arada para at kendi paran hayirli gelir belkiAbı ıcınde sınerjı bnde
Ben burda acıyorum roll ılkten gıdıomReceb her postta sen varsın be gardasim sinerji tanrısı mısın ne bilim birak git kendin oyna arada para at kendi paran hayirli gelir belki
Aslantug Uyarıldığına rağmen devam etti 3 gün uzaklaştırıldı geldiğinde sorumsuzca yorum yazmaya devam eder ise süresiz Banlanacaktır.yatar...zaten sitenin elemanı kodu alan tek kişi....
yorgunluktan defans bile baktı..adam misafirliğe gider gibi gitti kaleye usulca...)) tebrikler
3-4 kere actım hep ılkten gıttım takıp etmeyı sevıyorumReceb her postta sen varsın be gardasim sinerji tanrısı mısın ne bilim birak git kendin oyna arada para at kendi paran hayirli gelir belki
cansın sen ya kupon yatsa da umurum da değil artık tutmuş kadar oldu <3Aslantug Uyarıldığına rağmen devam etti 3 gün uzaklaştırıldı geldiğinde sorumsuzca yorum yazmaya devam eder ise süresiz Banlanacaktır.
Ahahahahah ıkıncı yarı basladı haydı macacansın sen ya kupon yatsa da umurum da değil artık tutmuş kadar oldu <3
Maçta hep yanlış yazıyorum şu sıraSitenin adamı siteye söyle de şu Mart’a iki gol daha attırsınlar
Bılıyoz senıMaçta hep yanlış yazıyorum şu sıra
bol sanslar o zamanBen burda acıyorum roll ılkten gıdıom
teşekkürler harden reis@dogusustubal dostum sana bol sanslar umarim kazanırsın
Lınk atammımaçı nereden izliyorsunuz dostlar ben bi elimi atayım