- 13,495
- 9,594
- 113
Bol şans
Gorunuse gore bugun foruma giris yapmamis.sadece bu arkadasmi kaldidogusustubal
Nasıl gidiyor dostum
@Shellac bu kadar insan çekiliş için 1 kişiyi mı beklio. Adam belli ki online değil neden bekliyorsunuz kidogusustubal
Nasıl gidiyor dostum
Doktorun işleri cok galiba yoksa sımdıye kadar coktan girmişte@Shellac bu kadar insan çekiliş için 1 kişiyi mı beklio. Adam belli ki online değil neden bekliyorsunuz ki
Ya zaten her kazanan için 20 kişi cekilcek 2 kişi kazandı zaten. Dogus kazanırsa bida yapılır.Doktorun işleri cok galiba yoksa sımdıye kadar coktan girmişte
Aynen beklemeye gerek yok zaten 2. Veya 3 kısı basardı 5 k yı
1 konu içinde 20 kişi yokYa zaten her kazanan için 20 kişi cekilcek 2 kişi kazandı zaten. Dogus kazanırsa bida yapılır.
Saatlerdir 1 Kişiyi bekliyorlar
Aynen1 konu içinde 20 kişi yok
2 kişi kazanırsa 40 kişi oluyor
ona göre farklı konu açılır 40 kişiye ekleme sağlanır dostum
bekleniyor duruma göre hareket ediliyor
5 kişi var burada herkese ekleyelim 25 kişiyi nasıl yapalım
lütfen bazı şeylerde sabırlı olalım.
Dün ku master konusunda katılıyorum yazanlardan secilcek liste belli zaten dostum bunun sabırsızlıkla alakası yok .bu kadar kişi 1 kişiyi bekliyor .belli ki doğuş işi var giremiyor .her kazanan için 20 kişiden 40 kişi yapar .listede belli .Ben onun için diyorum. Belkide doğuş 0 ladi haberimiz yok o da olabilir1 konu içinde 20 kişi yok
2 kişi kazanırsa 40 kişi oluyor
ona göre farklı konu açılır 40 kişiye ekleme sağlanır dostum
bekleniyor duruma göre hareket ediliyor
5 kişi var burada herkese ekleyelim 25 kişiyi nasıl yapalım
lütfen bazı şeylerde sabırlı olalım.
Orada 51 kişi vardı zaten kazanan 2 kısıyi düşşe 49 kalırDün ku master konusunda katılıyorum yazanlardan secilcek liste belli zaten dostum bunun sabırsızlıkla alakası yok .bu kadar kişi 1 kişiyi bekliyor .belli ki doğuş işi var giremiyor .her kazanan için 20 kişiden 40 kişi yapar .listede belli .Ben onun için diyorum. Belkide doğuş 0 ladi haberimiz yok o da olabilir
Ya erhanim zaten masterberting dedi ki 5000 yapan için 20 kişi. Listede dünkü katiliyorumdan yazanlardan seçilecek dedi .boşuna bekleniyor yani.dogusta hata var yapamıyorsa kabul etmıcek 0ladıysa gırıp soylemesı lazım
Aynen öyle konu içinde değil katılıyorum yazanlardan seçilecek.Orada 51 kişi vardı zaten kazanan 2 kısıyi düşşe 49 kalır
9 kısı de sansına kusucek buna kımsede itiraz edemez @Shellac
Sıfırlasa soyler dede tatava yapma belliki girmemişdogusta hata var yapamıyorsa kabul etmıcek 0ladıysa gırıp soylemesı lazım
Tamam orada 51 kişi vardı alicim 2 kişi hedefe ulastı onları cıkardın mı kalan belliAynen öyle konu içinde değil katılıyorum yazanlardan seçilecek.
@Masterbetting Destek bu şekilde söyledi
adam ozelden yazıyo uygun musun yapabılecek mısın yapamıcaksan hayır demen lazım bellıkı gırememıs falan olmaz enıste dogusta para olabılır bak kac kısı burda 50 lıra ıcın beklıyo ınce dusuncen bazı seylerı macı ızlıyodur fınal macınıSıfırlasa soyler dede tatava yapma belliki girmemiş
Ozelden yazıldıgını bilmiyordum enişte köbakma hiç yapamadık oyuzdenadam ozelden yazıyo uygun musun yapabılecek mısın yapamıcaksan hayır demen lazım bellıkı gırememıs falan olmaz enıste dogusta para olabılır bak kac kısı burda 50 lıra ıcın beklıyo ınce dusuncen bazı seylerı macı ızlıyodur fınal macını