- 2,244
- 1,140
- 113
Sana da tebrikler dostBirde alamaz diye bekliyordunuz karakartalım bir çaresini bulur atar
Sana da tebrikler dostBirde alamaz diye bekliyordunuz karakartalım bir çaresini bulur atar
Eyvallah bugün yapılırdı kupon ama olsun kazanan herkese tebriklerSana da tebrikler dost
dogus bizden dostMillette sans var reis golun santrasi yok
Herkes kazansın abi o kazandı ben kazanmadım olmasındogus bizden dost
dogus kazansın biz ona da seviniriz
bizde şans yok yapacak birşeyde yok
Aynen yatırım yap reisarkadaşlar biliyorsunuz dağıtabileceğim zaman dağıtıyorum fakat altına yatırım yapıyorum kazancı komple altına gömeceğim kusuruma bakmayın.
Tesekur etmen bizler icin yeterli reis kazancin daim olsunarkadaşlar biliyorsunuz dağıtabileceğim zaman dağıtıyorum fakat altına yatırım yapıyorum kazancı komple altına gömeceğim kusuruma bakmayın.
Yap yap knka altın iyidir 😀arkadaşlar biliyorsunuz dağıtabileceğim zaman dağıtıyorum fakat altına yatırım yapıyorum kazancı komple altına gömeceğim kusuruma bakmayın.
Şimdiden hayırlı olsun3 ay sonra düğün var biraz kenara para atayım da rahat rahat yapalım borçsuz harçsız
Bir yerlerde site yoneticisi olduda bizim mi haberimiz yok knk@dogusustubal doktor bize freebet tanimlatacakmis knk 😀
Vazgecmis düğün yapacakmış doktor 😀Bir yerlerde site yoneticisi olduda bizim mi haberimiz yok knk