- 5,334
- 3,196
- 113
ya böyle oyun mu olur yüzde yüz şike var dışarı attığı toplara bak
6-6 hahaha ol dedim oldulan noluyor 40-0 / 40-a
şaka gıbı yemınedıyorum başka tarafımdan nefes aldım hayatımın en dram wonu6-6 hahaha ol dedim oldu
Oynadıgın maç ya yatarsaya çekim yaparken maçlar kaçarsa :O
Tebrikler darısı başımızawwoooonnn aahhahaha
Mobil ödemeyi nereye yaptım dostşaka gıbı yemınedıyorum başka tarafımdan nefes aldım hayatımın en dram wonu
ev hayvan gibi vurdu 40-0 yaptı dep bile tam ümidini kesti baktı ev mallaştı 40-30 dan sonra ciddiye aldı dep bile beklemiyodu en son çantasına bakarken gördüm depiOynadıgın maç ya yatarsa
toronto macına girme bence her sonuca acık macbari seti kazansında bizimki bekletmesin ya.
kesinlikle kaybederse 5000 lira atacağına inanıyorum kral.BOSTONA BASIN BEYLER KAYBEDERSE PARANIZI GONDERICEM ADIMI KAYIT EDIN ISMAIL22
padişahbet. bu 6veya 7. mobil ödemeyle yatırışım. çekmek nasip olmadı. yav aslında çok oldu da 48 saat süresi var aq yoksa her yatırışımda çekicem. mobil ödemeyle yatırıp 48 saat sonra parasını kaybetmeden çekım yapan cindirMobil ödemeyi nereye yaptım dost
yok hocam başka yerimden nefes aldım maçı izlerken. dep bile tam ümidi kesti evin mallığı yüzünden kırdırdı son oyunubilerek tiebreke gitti maç izleyen herkes anlamıştır