- 7,050
- 5,618
- 113
Daha yeni girdim eve disardaydimNeoldu dost yenımı uyandın
Daha yeni girdim eve disardaydimNeoldu dost yenımı uyandın
Görüşürüz dostdostlar takip ettiğiniz , gece bu saate kadar eşlik ettiniz emeğinize sağlık hakkınızı helal edin çekim gelince görüşürüz.
Dikkat et heyecandan damar yolu sıkıntı çıkarmasındostlar takip ettiğiniz , gece bu saate kadar eşlik ettiniz emeğinize sağlık hakkınızı helal edin çekim gelince görüşürüz.
Gorusuruz dost az takıp edenide gordostlar takip ettiğiniz , gece bu saate kadar eşlik ettiniz emeğinize sağlık hakkınızı helal edin çekim gelince görüşürüz.
Watsabj diyosan dost o eski sinema 3 sene önce bira takıldık öyle napalim arasira elektrik kaçırıyomHelal dost sinamadaydın galiba kapalı ortamlara girme fazla
Helal dost tuborg erkan diyelim sana artıkWatsabj diyosan dost o eski sinema 3 sene önce bira takıldık öyle napalim arasira elektrik kaçırıyom
Efes Erkan dersen daha mutlu olurum dostHelal dost tuborg erkan diyelim sana artık
Amsterdam iyidirEfes Erkan dersen daha mutlu olurum dost
Helal reis kesene bereket teşekkğr ettik gğzel geceydidostlar takip ettiğiniz , gece bu saate kadar eşlik ettiniz emeğinize sağlık hakkınızı helal edin çekim gelince görüşürüz.
Biz tuborgcuyuz dost k. Bakma efes sarmıyor biziEfes Erkan dersen daha mutlu olurum dost
İyi geceler dostdostlar takip ettiğiniz , gece bu saate kadar eşlik ettiniz emeğinize sağlık hakkınızı helal edin çekim gelince görüşürüz.
Şekerli bira dost o temmuzun sıcağında İzmir'de 7 tane içtim şeker tansiyon uçtu içilmez o bira full şekerAmsterdam iyidir
Oda olabilir yag gibidirAmsterdam iyidir
Eline saglik kolay gelsindostlar takip ettiğiniz , gece bu saate kadar eşlik ettiniz emeğinize sağlık hakkınızı helal edin çekim gelince görüşürüz.
Biz tuborgcuyuz dost k. Bakma efes sarmıyor bizi
[/QUOT
Kusura devlet bakiyo iskorpitcigim sıkıntı yok