- 26,229
- 25,684
- 113
Dost senden de bekliyoruz daha kapsamlıKüfür az kalmış dost bu forumda yetişmiş birisi olarak yakıştıramadım
Arkaya polis sireni koyarak ara
Dost senden de bekliyoruz daha kapsamlıKüfür az kalmış dost bu forumda yetişmiş birisi olarak yakıştıramadım
Dost ben arasam uluslararası tüm platformlarda sansür koyarlar forum kaldıramaz o küfürleriDost senden de bekliyoruz daha kapsamlı
Arkaya polis sireni koyarak ara
Hergün 1 kişiden 4500 koparsalar ayda 135k yapıyor illaki yediriyorlardır.Dost ben arasam uluslararası tüm platformlarda sansür koyarlar forum kaldıramaz o küfürleri
Vallahi bravo bayanları bile dolandırıcı olmuş vay be dünyanın çivisi çıkmış 😄
Benim limit 500 TL knk120tl oldubil limiti olan varmi arkadaslar
Engelledi hocam telegramdan.engelledimi ne yaptı hocam 15 dk önce buraya girmiş
daha önce bunun şerefsiz olduğunu bir çok kişi yazmıştı zaten hocam kendisi o zaman katıksız bir oçEngelledi hocam telegramdan.
Hocam biliyorum. Borç içindeyim bu aralar. Son çare bende oldubil limit vardı. Onunla işlem yapalım dedim. Bu soysuza kalleşe güvendim. Bu çivisi çıkmış dünyada belki içinde azıcık insanlık kalmıştır dedim. Yokmuş
Hiçbir şekilde bilgim yoktu be hocam.daha önce bunun şerefsiz olduğunu bir çok kişi yazmıştı zaten hocam kendisi o zaman katıksız bir oç
onla geçmiş olsun hocamHiçbir şekilde bilgim yoktu be hocam.
Ulan biz ne ara bu kadar kötü olduk be. Hiç mi insanlık kalmamış ya.onla geçmiş olsun hocam
Eyvallah hocam.onla geçmiş olsun hocam
ne insanlğı hocam millet dışarıda birbirini yemek için bekliyorUlan biz ne ara bu kadar kötü olduk be. Hiç mi insanlık kalmamış ya.