- 25,439
- 23,311
- 113
vayyy vayyy milyon dolarlar bozuldu yıne artmıs lan bu nasıl iş 10 saatte ne dolaplar dondu be euro 17,77 olmus
Bizim 6 tane 0 silindiginde euro dolarin 2 katiydidolar euro kafa kafaya geldı
Euro 15.10 bro nerden bakiyorsun google yazip bakma yanlis o dedikvayyy vayyy milyon dolarlar bozuldu yıne artmıs lan bu nasıl iş 10 saatte ne dolaplar dondu be euro 17,77 olmus
12.37 yi ben hic gormedim bende takip ettim 10dan berisaat 23 de dolar 12,37 idi yapıkredıde aldılar dusukten yıne arttırdılar hıkaye kardesım hepsı dumen
Hemde nasil suan baksana bi arada ne kdr fark var
Daha beter olacak dolar kardeş görürsünKendini kandrmaya dewamke adam kur farkini karsilicaz dedi tlyi guvenli liman gosterdi. Daha fazla dusmez belki ama 3 saat onceki fiyatida yakalamaai zor dolarn bi sure buralarda sabit tutarlar. Oyuzden ellerde patladi dolarlar
Bence ayni seyi konusuyorsunuzDaha beter olacak dolar kardeş görürsün
Çok haklisin güzel anlatmışsın bende en fazla 1 hafta veriyorumMAALESEFKİ
Bu bir piyasa oyunudur beyler
Piyasada elinde bireysel olarak küçük ama toplu olarak mevduatı fon ve yatırım araçlarını elinde tutan küçük yatırımcıların bu fon ve kaynaklarını (dahada düşecek korkusu vererek)ellerinden çıkarmasını sağlamaktır,iktisatta buna Ayı Teorisi denir,ellerindeki büyük mevduat fon ve kaynakları tutan büyük yatırımcılar ise yine kazanan tarafta olacaklardır,unutmayın bu bir piyasa aldatmacasıdır,
Durum o.kadar vahim ki halkın elinde bulunan döviz ve altınları bozdurmaları için yapılmış göstermelik bir düşüş,bu düşüşün geri dönüşü çok sert olacak
Euro 25 TL seviyelerini
Dolar 22 23 Tl sevilerini
Gram Altın 1500 tl seviyelerini görecek
Sakın ola döviz yada altın birikiminiz varsa düşecek korkusu ile bozdurmayın
Bu bir dost tavsiyesidir
Yüksek ihtimalle Katar Yada B.A.E inden ülkeye dolar sokulmuş,bu sokulan döviz 1 hafta 10 gün yada en fazla 1 ay idare edebilir tekrardan yükselişi muazzam olacaktır..