- 5,365
- 3,056
- 113
Erdoğana hiç oy vermedim bu zaman a kdr ama böyle vatandaşının yanında olmaya devam ederse bende oy verebilirim
Reis bunların en iyi zamanı 2010'a kadardı ondan sonra çalmanın sınırını tanımadılar.1 TL 5 dolar olsa da vermem oy filan çok verdim oyumu zamanında Onlara saysinlar
Şu açıklamadan sonra cok zor 35 lakin bu konuşma olmasaydı gidişat o yöndeydi ocak subatta 28-30 olabilirdi simdi işler değişti TL yi güvenli hale getirdi tabi yine 1-2 gun bu 12-13 tlnin altına düşmezse dolar benim şahsi fikrimdir ocak ayında tekrar 20ye dogru yol alabilir.
Dolar 2.3 tl ye düşecek diyorlar hayırlısı bakalım Erdoğan yine yaptı yapacağını. Adam devlet yönetiyor bakkal dükkanı değil harbi biliyor işini
Amaç bu zaten.Önce kötüye çevirip seçim zamanı geldiği için iyi yapıp bak ben ne yaptım demek.Klasik.Kesinlikle oy vermem2-3TL'ye düşsün oyumu veririm bu zamana kadar vermedim şimdi veririm açık ve net.
7 rahat 17 yi bulmuştur. Neyse fazla konusmayayim siyasete dönmesin iş. Allah halkımıza memleketimize zeval vermesin diyelim.Reis bunların en iyi zamanı 2010'a kadardı ondan sonra çalmanın sınırını tanımadılar.
Binali yıldırımın Hollandadaki varlığı Koç'u 7ye katlamış durumda
Zaten bilen bilir 2000'de kendisi rüşvetten içeri girmiş birisidir
Adamın türkçesi yok matematiği yok başbakanlık yaptı mk
Reis benim düşüncem fakir kesim asgari ücretli kesim çalışamayan kesim diğerleri önemli değil pek7 rahat 17 yi bulmuştur. Neyse fazla konusmayayim siyasete dönmesin iş. Allah halkımıza memleketimize zeval vermesin diyelim.
Haklısın kardeş simidi bulamayanlar var memlekette ama bu tip insanlar sırf yalakalık olsun diye böyle açıklama yapınca ağzına yüzüne küreği vurmak istersin de elinden birsey gelmezReis benim düşüncem fakir kesim asgari ücretli kesim çalışamayan kesim diğerleri önemli değil pek
Hülya avşar çıkmış dün gerekirse simit yeriz diyor ağzına küreği bir vurucan
Meali şey gerekirse simit yiyeceksiniz.
Vatandaşın yanında olmak mi? Bu hale onlar getirdi. Köyü günler geçti daha kötü günler gelecek belliErdoğana hiç oy vermedim bu zaman a kdr ama böyle vatandaşının yanında olmaya devam ederse bende oy verebilirim
bomboş konuşuyorsun dostum. önce kaç yaşındayım profilime bi baksaydın burada şekil yapmaya kalkarken. siyasi yönüyle alakalı zaten hiç yorumum olmadı aksine ben cebime göre konuşurum dedim. senin okuduğunu anlamayla alakalı bir sıkıntında var anlaşılan. asıl sen kötünün iyisine alışmışsın ki burda boş konuşarak kendini avutuyorsun, olayları ayırt edemiyorsun.2000 yılında kaç yaşındaydın.Ayrıca kötünün iyisine alışmış olan sensin.Önce yukarıuı çıkıyor sonra düştü diye seviniyoruz.Bu dolar 6 dan oralara çıktı.Bak dün gece piyasa kapalıyken çok yüklü miktar bozdurulmuş.Tabiki düşmesinesevinenlerdeniz dolarım yok benim.siyasi yönü beni ilgilendirmez.Madem yapılabiliyordu meeden bu kadar yükseldi.Kim kazandı bir düşün.
Üstad dolar 18 olup reisiniz bosverin doları dolarlarlami maaş alıyorsunuz dediğinde doların d sini görmüyorsunuz aynısını başkası söyleyince tasliyorsunuz olay basit siz mecazdan hiç anlamıyorsunuz başına 3-5 türk bayrağı koyup Twitter'da dolaşan ak trolleri görüp birbirinizi alkislamaya devam edin bu ülke bütün kotulukleri reisinizden gördü belki insafa gelip 128 milyarindan bı 8 milyarcik bozdurmustur sevinin.Baksana adam dusurecem dıye ugrasıyo birileri hala yukseltmk ıcın alım yapıyo gıbı burdan bu dolar 25ide görse reisden baskasına oyvermem muhalefetin bukınki gercek yuzunü gordum dolar 11 dıyo dolar dusse nefarkeder falan abuk subuk yorumlar ulke umurlarında deilki adamların sizin gibi muhalefete verip ıyı yerlere geliriz diyr temenni edeceğime rte ye verecem ülke sizin gibilerine baya fazla gelir o belediyeleri de verecekler bak secimde
pandemide gördük atıp tutan sanatçıları bi ağlamadıkları kaldı konsere vs. çıkamıyoruz para kazanamıyoruz diye.Reis benim düşüncem fakir kesim asgari ücretli kesim çalışamayan kesim diğerleri önemli değil pek
Hülya avşar çıkmış dün gerekirse simit yeriz diyor ağzına küreği bir vurucan
Meali şey gerekirse simit yiyeceksiniz.
Çok haklısınız.Katılıyorum.Ama akıllanmazlar.Bu da bir senaryoÜstad dolar 18 olup reisiniz bosverin doları dolarlarlami maaş alıyorsunuz dediğinde doların d sini görmüyorsunuz aynısını başkası söyleyince tasliyorsunuz olay basit siz mecazdan hiç anlamıyorsunuz başına 3-5 türk bayrağı koyup Twitter'da dolaşan ak trolleri görüp birbirinizi alkislamaya devam edin bu ülke bütün kotulukleri reisinizden gördü belki insafa gelip 128 milyarindan bı 8 milyarcik bozdurmustur sevinin.
%90ı birbirinin aynısı hepsi aynı bok diyebilirim yalakalık yapan sanatçıyı hangi şey olursa olsun sevmempandemide gördük atıp tutan sanatçıları bi ağlamadıkları kaldı konsere vs. çıkamıyoruz para kazanamıyoruz diye.
ilahları para olmuş diyebiliriz o tipler için. ne vatana ne millete fayda gelmez o tiplerden.%90ı birbirinin aynısı hepsi aynı bok diyebilirim yalakalık yapan sanatçıyı hangi şey olursa olsun sevmem
Haluk levent , Tarkan , Tuba büyüküstün , Gamze özçelik şimdilik aklıma bunlar geliyor bunlar gibi sanatçıyada can feda.
11tl'dn 13.5 oldu merak etme yine aynı yere çıkar senin kayınpeder rahat olsun.Valla benim kayınpeder evi 460 bine sattı başka ev için anlaştı son anda vazgeçti dün gündüz sen tut 450bin liralık dolar,altın al akşam öğrendik kalp krizi geçirdi şimdi hastahanede akıl var mantık var bir evin var niye böyle riske girersin şimdi para eridi evinden oldu evde alamaz çok hızlı çıktı normal üstü bu şekilde sert çakılması normal
Alooo ben senle aynı fikirdeyim lütfen cümletyi iyi oku.)))))Bunu konuşurken 14 çıktı hiçbir bok bildigimiz yok çok haklısın senin yibi yaşlı boomerlar için soylicek kendimi yorucak bir kelimem daha yok boş beleş eliniz boş götunuzde don yok devam savunmaya kötünün iyisiymis ulan doları 18 yapan zaten sizsiniz 12 ye düştü diye niye sevinelim zaten articagini biliyoruz ki artıyor 1 gecede -35 yapan bir dolar normalmi sence yaptık oldu denildi haberlerde 2 poh poh yarın aynı seviyeden devamke ak koyunlar. Kendi ülkemizde o yaşlı kafalarinizla biz gençleri yabancı eylediniz inşallah çocuklarinizin yüzünüze soyleyemedigi o beddualar düşünceler yakalarinizdan ayrılmaz.
Üstad aim kaydı sory ksbsksksAlooo ben senle aynı fikirdeyim lütfen cümletyi iyi oku.)))))
HahahahahÜstad aim kaydı sory ksbsksks