- 26,755
- 26,168
- 113
Dost distinguished der misinŞimdi canlı destekteyim verirlerse söylerim bende eski üyeyim
Dost distinguished der misinŞimdi canlı destekteyim verirlerse söylerim bende eski üyeyim
Herhangi bir belge imzalama söz dahi verme evindeki eşyaları alması için her eşyadan 2 tane olması lazım bir bok olmaz merak etmeBeyler konu dışı ama merak ettigim bir sey var bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim. Icra kagidi geldikten sonra odeme yapmazsak eve haciz mi gelir nasil olur sureci bilen anlatabilir mi kisaca
Yazdim şimdiDost distinguished der misin
senin üstüne bişey yoksa ev araba gibi vs bişey olmazBeyler konu dışı ama merak ettigim bir sey var bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim. Icra kagidi geldikten sonra odeme yapmazsak eve haciz mi gelir nasil olur sureci bilen anlatabilir mi kisaca
Kanka ev ailemin evi eve gelirler mi ya da ne zaman gelirler sureci merak ediyorumHerhangi bir belge imzalama söz dahi verme evindeki eşyaları alması için her eşyadan 2 tane olması lazım bir bok olmaz merak etme
Bama da aynisini yazdilarMesai saatleri içerisinde bağlanın diyor vermiyor
Orasını bilmem ama bana hiç gelmediler sürekli telefonda tehtit vari konuşuyorlar borç ne kadarKanka ev ailemin evi eve gelirler mi ya da ne zaman gelirler sureci merak ediyorum
Bunla ilgili konu vardı bulsan tüm cevaplar varda kısaca hiçbirşey imzalama eve kağıt gelir ararlar o kadar oducem diyim imza atar ödemezsen büyük sıkıntıKanka ev ailemin evi eve gelirler mi ya da ne zaman gelirler sureci merak ediyorum
Kanka 800 lira e devlette icra dosyasi olarak gozukuyor haftasonlari yatıyorum hafta ici saatler gecmiyorOrasını bilmem ama bana hiç gelmediler sürekli telefonda tehtit vari konuşuyorlar borç ne kadar
Umarım en kısa zamanda ödersinKanka 800 lira e devlette icra dosyasi olarak gozukuyor haftasonlari yatıyorum hafta ici saatler gecmiyor