- 5,011
- 2,958
- 113
BEN ALAMADIM YARIM VERECEKTI BANA DEDI SANA SADECE DOM VERELIM BENDE DEDIM YA DOMDOM YA HİÇ HİÇİ SEÇTİMSite kuralları gereği 100 kilonun altındakilere de vermiyorlarmış. Domdomlara özel bir bonusmuş.
BEN ALAMADIM YARIM VERECEKTI BANA DEDI SANA SADECE DOM VERELIM BENDE DEDIM YA DOMDOM YA HİÇ HİÇİ SEÇTİMSite kuralları gereği 100 kilonun altındakilere de vermiyorlarmış. Domdomlara özel bir bonusmuş.
Canlısı yokki ölmüşleryok yukletmıyorum cn canlıya baglanmıstım acıktı ondan dedım yaz hmn oyuzden canlıya baglanın yukluyor
Bağlanan varsa banada attırsın beyler
Srgny07
AR SAĞDA DEGIL SOLDA CIKIO SIRA VAR SIRAYI BEKLE GELIOCanlısı yokki ölmüşler
Mesaj bırakın dıyor canlıya baglanmıyorV
AR SAĞDA DEGIL SOLDA CIKIO SIRA VAR SIRAYI BEKLE GELIO
Çekim sırasında belge talebi de varmışBEN ALAMADIM YARIM VERECEKTI BANA DEDI SANA SADECE DOM VERELIM BENDE DEDIM YA DOMDOM YA HİÇ HİÇİ SEÇTİM
Tartı aletlerinin tamir ve ayar işlemleri 27/12/2015 tarihli ve 29575 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan Ölçü ve Ölçü Aletlerinin Tamir ve Ayarını Yapacak Kişilere Verilecek Yetki Belgesi Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Bakanlık tarafından belgelendirilen işyerlerinde, yine aynı Yönetmeliğe göre aynı işyeri için belgelendirilen yetkili personel tarafından gerçekleştirilmektedir. BU KURALLARA UYGUN BIR TARTI OLMASI LAZIM YOKSA BOŞ YAPMAINÇekim sırasında belge talebi de varmış
. Baskülle tartıldığınız kilonuzun net goruldugu resmi destek@domdombet adresine yollayin
İbo bunları götürmüştür la
Yazık oldu maalesef 100 kg ım altındayızSite kuralları gereği 100 kilonun altındakilere de vermiyorlarmış. Domdomlara özel bir bonusmuş.
adam sikimsonikbet.com da acsa 20tl freebeti gören herkes yelkenleri suya indirecek heralde.dom dom bette çıktı zom zom bette bu isimleri nerden buluyorlar yakında ne gibi betler çıkacak mantar gibi çogaldılar
Yukliyorum 5 dk ya ara ara kontrol et hesabiniKarizma09 k.adım
Uykum yok la abi takılıyoz öyle sanada iyi abi VarolOmer yatmiyonmu daha @Galatasaray5 hadi iyi geceler