- 2,410
- 1,982
- 113
ne zaman eklenecekmiş ?Canliyi yakaladim sonuc butun uyelere ayni anda yuklencek diyor hayatimda ilk defa boyle bisey duydum
ne zaman eklenecekmiş ?Canliyi yakaladim sonuc butun uyelere ayni anda yuklencek diyor hayatimda ilk defa boyle bisey duydum
En kisa surede dedi arzu hanimne zaman eklenecekmiş ?
Sen de deseydin dikkat et bütün üyeler size yüklemesin diyeCanliyi yakaladim sonuc butun uyelere ayni anda yuklencek diyor hayatimda ilk defa boyle bisey duydum
tam bilmiyorum desteğe bi sor istersenBu bonusu papara ile çekebiliyormuyuz acaba ya.. Buarada bu siteti ben 1 yılı geçkindir biliyorum baya güvenilir lisanslı bi site haberiniz olsun
bana yatırımlı tanımlamıslardı dün bugün yatırımsız diye mesaj geldi inş bidaha tanımlarlar100 olsunda bi sorarım suan 51 lira
Bana yatırımlıyken yüklenmişti suan bişi yok bakalım nezaman yükleyecekler tekrar belki aldım diye yüklemezler banaSize yuklendi mi bana bütün üyelere en kısa zamanda toplu olarak yükleme yapılacak dendi... Gerçi ben peşin söyledim bana toplu göndermeyin bulantı yapıyor dedim yemedi
Aynısını ben sordum canlı destege deneme bonusu ise ben ilk üye oldugu da aldım dedim bütün üyelerimize dediler tekrar sordum sans iyi giderde çekim yapmaya kalkınca sonra demeyin siz daha önce bonus almışsınız diye dedim hayır sorun yok dedilerBana yatırımlıyken yüklenmişti suan bişi yok bakalım nezaman yükleyecekler tekrar belki aldım diye yüklemezler bana