- 8,327
- 3,187
- 113
yok beklemedeyizTskler bryler bide dunku betboo cekilisnde cikanlara yuklendimi bilgnz varmi ?
yok beklemedeyizTskler bryler bide dunku betboo cekilisnde cikanlara yuklendimi bilgnz varmi ?
Aynen valla bnde beklyom .ins yukleryok beklemedeyiz
Yuklendimi sana ?yok beklemedeyiz
Vermiyolar zaten ben alali 8 saat oldu yok ortada bonus falanÜye olmayın canlı destek yok suan
cinnahYuklendimi sana ?
BUNLAR AKSAM YUKLUYOR GENELDE VE BAKIYEDE GORUNMUYOR.BONUS KISMINA BAKMALISINVermiyolar zaten ben alali 8 saat oldu yok ortada bonus falan
Yani ?cinnah
Bunlaen yuklicegi bonusa sans yok fenomenbeti 800 yaptik 1k yapamadik siifirladikBUNLAR AKSAM YUKLUYOR GENELDE VE BAKIYEDE GORUNMUYOR.BONUS KISMINA BAKMALISIN
sn burdan cekeceksın 100 tl hıssedıyorumBunlaen yuklicegi bonusa sans yok fenomenbeti 800 yaptik 1k yapamadik siifirladik
yok daha . ama cok gec kaldilar alti ustu 30 kisiYani ?
Aynen oyleyok daha . ama cok gec kaldilar alti ustu 30 kisi
Aga ben hep sonlardan kaybediyorum son maclarda patlamazsam cok iyi bugun 12 oran 4 oran 6 oran nelero yakaldm. Son 1.50 orandan ptladmsn burdan cekeceksın 100 tl hıssedıyorum
o işler hp oyle rahatken gelıyor sonrası pişmanlık.bnde bahıgodan 100 bedava bahıs kazandım ... onu cevırecegım kupon yptım.maclara bı bak ...Aga ben hep sonlardan kaybediyorum son maclarda patlamazsam cok iyi bugun 12 oran 4 oran 6 oran nelero yakaldm. Son 1.50 orandan ptladm
Herning Blue FOX - Rodovre Mighty BullsAga ben hep sonlardan kaybediyorum son maclarda patlamazsam cok iyi bugun 12 oran 4 oran 6 oran nelero yakaldm. Son 1.50 orandan ptladm
eklendi betboAga ben hep sonlardan kaybediyorum son maclarda patlamazsam cok iyi bugun 12 oran 4 oran 6 oran nelero yakaldm. Son 1.50 orandan ptladm
Cok yazmissin be .tek atacaktin yuksek oran atacaltin . Ben 1k da pynasam 1tllikde oynasam ayni oynarm. Telefon 5 orandan asagisini kabul etmiyor. Bitrk bugun yazdm 1.50 oran ondada yattmo işler hp oyle rahatken gelıyor sonrası pişmanlık.bnde bahıgodan 100 bedava bahıs kazandım ... onu cevırecegım kupon yptım.maclara bı bak ...
Yok bana eklenmemiseklendi betbo
OYNAMADIM DAHA 8 MAC BUNA ATAYIM DIYORUM .EN 6 ORAN GEREKLI BURDA 14 ORAN VARCok yazmissin be .tek atacaktin yuksek oran atacaltin . Ben 1k da pynasam 1tllikde oynasam ayni oynarm. Telefon 5 orandan asagisini kabul etmiyor. Bitrk bugun yazdm 1.50 oran ondada yattm
Sen bilirsin kral bisey diyemem . Nasil istiyosan oyle yap sonucta cekte nasil cekersen cekOYNAMADIM DAHA 8 MAC BUNA ATAYIM DIYORUM .EN 6 ORAN GEREKLI BURDA 14 ORAN VAR