- 3,625
- 2,978
- 113
Koyu renk yazılan kısımlar Gökhan Türkmenin 'dön' isimli o efsane şarkısı. 15-20 yıl önce yazdığım bir yazı. O zamanlar Facebook Instagram yoktu. Forum sayfalari meşhurdu. Vazgeçtimsenden.com sitesinde yayınlanan bir yazım."Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı..."
Çok acı veren bi cümle
Ve aleyküm selamKoyu renk yazılan kısımlar Gökhan Türkmenin 'dön' isimli o efsane şarkısı. 15-20 yıl önce yazdığım bir yazı. O zamanlar Facebook Instagram yoktu. Forum sayfalari meşhurdu. Vazgeçtimsenden.com sitesinde yayınlanan bir yazım.
Aşkın deli dolu yaşandığı, şiir seven, gitar çalan uzun saçları olan gençlerin devasa aşklar yaşadığı, bir adım önde olduğu dönemler.
O zaman yaşanılan aşkları bu dönemin dünyası kaldıramaz.. Aşkın zor olmadığı, Whatsappın olmadığı, 1 SMS in 2 kontör olduğu dönemler..
90' lar çocuklarına selam olsun..
Özlüyoruz o günleri ama giden zaman geri gelmiyorKoyu renk yazılan kısımlar Gökhan Türkmenin 'dön' isimli o efsane şarkısı. 15-20 yıl önce yazdığım bir yazı. O zamanlar Facebook Instagram yoktu. Forum sayfalari meşhurdu. Vazgeçtimsenden.com sitesinde yayınlanan bir yazım.
Aşkın deli dolu yaşandığı, şiir seven, gitar çalan uzun saçları olan gençlerin devasa aşklar yaşadığı, bir adım önde olduğu dönemler.
O zaman yaşanılan aşkları bu dönemin dünyası kaldıramaz.. Aşkın zor olmadığı, Whatsappın olmadığı, 1 SMS in 2 kontör olduğu dönemler..
90' lar çocuklarına selam olsun..
Adam bak yukarıda demiski 15/20 yıl önce forum sayfasında yazdığım bir yazı demiş keke oku yukarıda hemen bakParasızlık böyle bişey galiba kumar forumuna şiir yazdırır adama 😂
Bende şaka yazmıştım zaten anlayarak oku sendeAdam bak yukarıda demiski 15/20 yıl önce forum sayfasında yazdığım bir yazı demiş keke oku yukarıda hemen bak