- 751
- 349
- 63
yok oynamıcam ödemeler 10:00'da açılıyormuş beklicem yarını,kaybetmeni bekliyorlar kardes güncelleme olayi yok
umarim oynayip bozmazsin.parayi
yok oynamıcam ödemeler 10:00'da açılıyormuş beklicem yarını,kaybetmeni bekliyorlar kardes güncelleme olayi yok
Oynasa yükselse hiç ödemezler mgkaybetmeni bekliyorlar kardes güncelleme olayi yok
Oyun yapıyorlar banada aynılarını yaptı bunlaryok oynamıcam ödemeler 10:00'da açılıyormuş beklicem yarını,
Reis zaten yükselse hiç ödemezler eminim o yüzden kazansa boşa olur ip çakıştırmasalar vari roxibet bana öyle yaptı çünkü kaç saat beklettiler baktılar oynamadım ip dediler hesabım kapandıKardses oyniyacaksan eğer başka siteye ufaktan at zaman geçir ama bu bakiyeme elleme sırf oynayıp kaybetmeni bekliyorlar çoğu kez bende yaşadım bunu şeytan durtmesin
Betnano mu? Şakası bile kötü brogenco betnano varken bole sıteler de oynamak akıl karı degıl , insallah alırsın paranı
sabrını koru bro siteyi bilmiyorum necidir ama öderler umarım paranı10 da cekim verdim, izin verildi tekrardan. İns gun icinde gecer hesaba. Bekleme devam ediyor
Betnano kadar sağlam site var mı ne şakası kardeşim ne sorun yaşadınBetnano mu? Şakası bile kötü bro
CMTPapara gibi başka sağlam hangi yönde çekim talebi verebiliriz
Yok ödenmedi, bekliyorum halaHâla ödenmedimi kazanç? @flamonda
Hacim sana sağlam olabilir ama sorun yaşayanlar parası kalanlar oldu zaten en büyük çekimin 1700 o kadarda ödesinlerEkli dosyayı görüntüle 42751 Betnanaodan inciler begenmeyen arkadas
Bravo beğendim.Betnanoyu tanimayanlar bu site ile sanki dalga geçer gibi laf atsinlar yine de..Bu sitenin sadece twitter deki skor etkinliklerinden "# betnanodunya" belki 20 kez 50 tl.ve 100 tl.ler kazandim.Para da cektim.yatirimda.Sadece kurallar işler.Bets10 kadar saglamdir.Twitter de ki etkinliklere 500-1000 kisi katilsa ve hepside skoru tuuttursa yine yuklerler.200-300 kisiye bobus yukledikleri cok oldu.Ekli dosyayı görüntüle 42751 Betnanaodan inciler begenmeyen arkadas