- 1,628
- 497
- 83
200 de bizden gitti
Neyse daha 45 dakika var belli olmaz reis200 de bizden gitti
Arada sen tost olursun dost sakın sakın 😁😁beyler bir kuponda bend var gelmesse bana ne isterseniz yapin😅😅😅
nerde bizde o şans dünden bu yana çok yüklü gitti sıfırladık hesaplarıNeyse daha 45 dakika var belli olmaz reis
2. Yarı üst olacak kardeşim ben inanıyorum...Bu kupon gelmesin iddayi birakirim adimi da yazin
yok kardeşim takildim ole senin elinde olmayan hic birseyin garantisi yok😅Arada sen tost olursun dost sakın sakın 😁😁
GollllllBu kupon gelmesin iddayi birakirim adimi da yazin
Derini yuzerim ama gelmezse zarardayim acil. Ver 🤣🤣🤣beyler bir kuponda bend var gelmesse bana ne isterseniz yapin😅😅😅
knk espirisine soledim kimsenin vebaline giremem😅😅Derini yuzerim ama gelmezse zarardayim acil. Ver 🤣🤣🤣
Gooooolllll 2-0 gelecek kardeşim gelecekkkBu kupon gelmesin iddayi birakirim adimi da yazin
Bende şakasına diyorum zaten çıkıp.biz oynamıyoruz ki oyunu iddaa yüzde 50 ile başlıyor gerisi şans gelirse geliyor duruma göre kırılma gül diye dedim bende derini felan yuzerim diye 😄😄😄knk espirisine soledim kimsenin vebaline giremem😅😅
Goooooooll be gelecekkkkkkkkk 🤣Bu kupon gelmesin iddayi birakirim adimi da yazin