Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost / 23 Seansı Maçları

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Idolum abuzer ve killa hakan

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
@SULLY nerdesin la, vurdun 40kyi kayboldun piyasadan

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Bahşs falan bi yana sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor da en zoru da sevdiğinden uzak kalmak

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Aklım kalbimi kemiriyor resmen nefesim kesiliyor ayrılalı 2 aya yaklaştı ama 6 senelik bi ilişkiyi bana ne unutturablir ki, zaman geçmiyor odalar dar geliyor sevdiklerim ailem olmasa pılımı pırtımı toplayıp kaybolurdum giderdim uzaklara

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Aklım kalbimi kemiriyor resmen nefesim kesiliyor ayrılalı 2 aya yaklaştı ama 6 senelik bi ilişkiyi bana ne unutturablir ki, zaman geçmiyor odalar dar geliyor sevdiklerim ailem olmasa pılımı pırtımı toplayıp kaybolurdum giderdim uzaklara
Gir auto rulete 2 el 31 ve 15e PATLAT unutursun cano

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Alkol de içmiyorum bir süredir gece hayatını ds bıraktık düzelelim dedik düzelince de gram keyfi yok ak hayatının

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Calisiyonmu şuan is güç
Yok ya daha işe başlamadım hastayım aga sağlığım kötü şu sıralar birde müziklr ilgileniyorum Sakarya ereğli arası gidip geliyorum 2 şarkının kaydıjı aldım onlara para sayıyorum prodüksiyon vs yazın kliplerini çekip profesyonel olarak atılacaüom yeter artık da 7 senedir söz yazıyorum

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
Koskoca forum var arkanda sıkma canını

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,860
10,701
113
Yok ya daha işe başlamadım hastayım aga sağlığım kötü şu sıralar birde müziklr ilgileniyorum Sakarya ereğli arası gidip geliyorum 2 şarkının kaydıjı aldım onlara para sayıyorum prodüksiyon vs yazın kliplerini çekip profesyonel olarak atılacaüom yeter artık da 7 senedir söz yazıyorum
Hangi tür

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Koskoca forum var arkanda sıkma canını
Foruma güvenim sonsuz da işte benim gönül işleri mahvediyor işimi psikolojik destek alıyorum 1 aya yakın süredir 6 senelik dolu bir ilişki yaşadım unutamıyorum ve kumar yüzünden ayrıldık 4 5 ay önce 1 günde 52 bine yakn para kaybettim ve sevgilim öğrenmişti o günden sonra zedelendi ve sonrasında hala devam edince de gitti benim eşekliğimden ama işte imsan üzülüyor

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,860
10,701
113
Biz sansar sago fuat şanışer allame ile büyüdük