- 20,835
- 10,689
- 113
Sakin ol sakin hırs yapma da
Lanetlendik mi naptık biz yaBu maçtan sonra daha basket oynayanı diksinler dedim kendimce oynarsam basket cümle alem ...........
Alakası yok el atıyorlar hepsine ilk periyot 112 sayı çıkmış 1 çeyrek 51.5 alt dedim olmadı ms 195 dedim olmadı şaka gibiLanetlendik mi naptık biz ya
Ben yıldım artık ya bu olaylardanAlakası yok el atıyorlar hepsine ilk periyot 112 sayı çıkmış 1 çeyrek 51.5 alt dedim olmadı ms 195 dedim olmadı şaka gibi
Gittiği yere kadar artıkBen yıldım artık ya bu olaylardan
Bende artık gitmiyoGittiği yere kadar artık
Sağlık olsunBende artık gitmiyo
Her şeyin başı sağlık tabiSağlık olsun
AynenHer şeyin başı sağlık tabi
Kesinlikle sağlık fakat sağlık bile artık parayla hersey parayla nalet girsinHer şeyin başı sağlık tabi
Akıl sağlığı kalmadı ama artıkKesinlikle sağlık fakat sağlık bile artık parayla hersey parayla nalet girsin
Para da bitti. Komple tırlatıcam. Daha ayı yarılayamadıkAkıl sağlığı kalmadı ama artık
Bide bana sor gidenleri, 1 şut 1 sayı 1 gol, neler neler, artik karar verdim ayık kafayla kupon yapmiyorum, kafa ayik olunca deliriyorum, kafa guzelken ayri oluoAkıl sağlığı kalmadı ama artık
Kafa güzelken de çok gaza geliyo insanBide bana sor gidenleri, 1 şut 1 sayı 1 gol, neler neler, artik karar verdim ayık kafayla kupon yapmiyorum, kafa ayik olunca deliriyorum, kafa guzelken ayri oluo
Dost sinirlenmiyon en azından, fener mcini ilk yarisini ac izle kafayi yersin bak kacan golleri bos kaleyeKafa güzelken de çok gaza geliyo insan
Ben 3 fark atar oynamışsındır diye düşünüyodum aslında arka plandaDost sinirlenmiyon en azından, fener mcini ilk yarisini ac izle kafayi yersin bak kacan golleri bos kaleye