- 6,175
- 1,796
- 113
Yok sakasina takiliyrum dost bilyrum kupon oldugunu hatta sen 30 kat degil 45 kat yazmistin👍Roll deildi bro kupondu
Yok sakasina takiliyrum dost bilyrum kupon oldugunu hatta sen 30 kat degil 45 kat yazmistin👍Roll deildi bro kupondu
Dayım aslında kupon baya bi aktif kalmıştı ama sen girmedin o sıraDun bensiz roll yapmissin 😂
Rahatsizdim adaş uyuyakalmisim sabaha karsi girdim isteDayım aslında kupon baya bi aktif kalmıştı ama sen girmedin o sıra
Yoksa yalniz birakirmiydim seniRahatsizdim adaş uyuyakalmisim sabaha karsi girdim iste
Korkak davranmayacaktınız Şanlı Galatasaray'ım kim Başakşehir kimKeske ftnsıne gırseydık pısmanım ya
Geçmiş olsun dayım hayırlar olaRahatsizdim adaş uyuyakalmisim sabaha karsi girdim iste
Hala hazir olmamasina ragmen mac kazniyor aslanlarim 👍Korkak davranmayacaktınız Şanlı Galatasaray'ım kim Başakşehir kim
Yok yaslilik iste 😂Geçmiş olsun dayım hayırlar ola
Ftn dedik sen tl dedin korkaklık ettinKeske ftnsıne gırseydık pısmanım ya
Ya sus 50 tl gırıyodun sayemde 100 olduFtn dedik sen tl dedin korkaklık ettin
Ftn dedik sen tl dedin korkaklık ettin
Yok canıms ben sakızı yanında beleş alıyom onda sıkıntı yok :\ maksat eğlence olsun ama 100 lüğü sokuyoduk kendimize az kalsınSavaş kupona 500 basarsın 50ye gircektin iddiaya la 50ye sigaranın yanında çiklet alınmıyo
La yok kaybetmez Gs kolay kolayYok canıms ben sakızı yanında beleş alıyom onda sıkıntı yok :\ maksat eğlence olsun ama 100 lüğü sokuyoduk kendimize az kalsın
Ilk kuponu tuttursak belkı bısı olacakta orayı yapamıyomHer hafta bets10 Freebet de geliyor 10 haftaydı zaten şanslı Galatasarayım 10 hafta hep yener inş, çekemiyoruz orası ayrı da
Aynen öyleIlk kuponu tuttursak belkı bısı olacakta orayı yapamıyom