- 71,312
- 43,851
- 113
Neye göre reisDost geçmiş olsun kaybeder.
Umarım bakalımKupon kazanmış bile tebrikler
Aşk başka iş başka ben cebime giren paraya bakarım bol şanslar kral. Bu mantıkla Galatasaraylıyım her maç Galatasaray mı oynıcamTürkiye yenildin diye bolsansmi diliyecegiz dost..?
Umarım Türkiyem kazanır..ters kupon olmuş ;(
Bol şanslarBol şanslar maç sonuna kadar takip eden 1 kişiye ulaşırım.
Ekli dosyayı görüntüle 566939
Bakalım umarım teşekkürlerTutmus bile cek parani kral
Sağolasın MalatyalımBol şanslar
Sürpriz mi oynamışımSüpriz oynamışsın reis ama gönlüm gelmemesinden yana öne geçerlerse çeviremez bu takım ilk yarıdan maç sonuna kadar inşallah önde kapatır Türkiyem
Sağol reisBol şanslar
Valla ben bilmem 1 haftada hayatım kaydı 40 bin zararım var milliyetçilik nidaları atacak durumda değil geceleri uyku uyuyamıyorumSüpriz oynamışsın reis ama gönlüm gelmemesinden yana öne geçerlerse çeviremez bu takım ilk yarıdan maç sonuna kadar inşallah önde kapatır Türkiyem
Doğrudur reisim milliyetçilik mevzusu değil ya Türkiye takımı başka bir boyut yani kendi takımının rakibine oynarsın o çok sıkıntı değil bende oynuyorum ama Türkiye maçları çok süpriz oluyor Fransa'yı 2-0 yeneceği aklına gelir mi gelmez veya Avusturya'ya 6-1 kaybetmiştik o maçtan sonra bütün teknik ekip takım kovuldu yeri değişti yani Portekiz mevzusu da salak hoca takıma oyuncu deniyor güya bu maçta zannetmiyorum öyle bir hata yapsın.Valla ben bilmem 1 haftada hayatım kaydı 40 bin zararım var milliyetçilik nidaları atacak durumda değil geceleri uyku uyuyamıyorum