- 1,176
- 426
- 83
Umarım Türkiyem kazanır
Kardeşim benim konularıma yorum atma kafamın tasını attırma benimOynama kumar bizene uykundan
Sağol reisbol şans
Sağol dostTelevizyondan kanlı canlı takip edecem maç sonuna kadar peşinen ödülümü alayım 🤣 Bol şanslar 🖐🏻
Kanka anla la işte iy yani , öyle yazmamın sebebi adam şans diliyo gidiyor sonra kazanınca dm atıyoDost ilk yarı oynamışsın niye maç sonuna kadar takip edek 😁
Sağol reisBolsans bu arada
Sen böyle tersime gitmeye devam et alırsın az sonra uyarıyıUmarım Türkiyem kazanır
Anladım en çok yanında olana ver dost sendeKanka anla la işte iy yani , öyle yazmamın sebebi adam şans diliyo gidiyor sonra kazanınca dm atıyo
Haydi bakalım dost şans dilemek ikimize de pek içimden gelmiyor da işte aşk başka iş başka . Öpücük vermiyoruz sonuçta 2 bin basmışız Avusturya iy alsın 2. Yarı biz kazanalımSadece sana güvendim
Olum bak ithamlarına dikkat etVatan haini suriyelisin kesin
Banlanınca göreceksin sen Suriyeliyi vatan hainini laleVatan haini suriyelisin kesin
Ulan biz ne diyoruz okudun mu yazdığımı da konuşuyorsunBanlanmalik birşey yok milli takimimi savunuyorum
@gonghu1 biz başka bir şey m diyoruz?Haydi bakalım dost şans dilemek ikimize de pek içimden gelmiyor da işte aşk başka iş başka . Öpücük vermiyoruz sonuçta 2 bin basmışız Avusturya iy alsın 2. Yarı biz kazanalım