- 71,312
- 43,851
- 113
Çok uzatma verme
Sakin yeğen
90+12Çok uzatma verme
Yarın da güzel olur umarımWon ilk maç tebrikler dost
Kuponlarin çok güzel knka gercekleşmemesi için mucize lazım 😅Yarın da güzel olur umarım
Kupon benim değil de reis valla konularımı aç bak her kupon yüksek ihtimal gelir diyorum, 1 golden yatıyor hepsi. İnanmazsan aha dayıya sor @keskin4455 öyle değil mi özdayımKuponlarin çok güzel knka gercekleşmemesi için mucize lazım 😅
Evet dost guzel kuponlar yapiyorsun azicik sans olsa bos gecen kupon olmayacak ya 1 gol ya 1 mac cok yakti seniKupon benim değil de reis valla konularımı aç bak her kupon yüksek ihtimal gelir diyorum, 1 golden yatıyor hepsi. İnanmazsan aha dayıya sor @keskin4455 öyle değil mi özdayım
Aynen öyle abi , düzelicez inşallah bakalımEvet dost guzel kuponlar yapiyorsun azicik sans olsa bos gecen kupon olmayacak ya 1 gol ya 1 mac cok yakti seni
Her yokuşun bir inişi vardır kardeşim dönecek o şans bizede sadece aceleci olmamak gerekiyor sabır lazım birazAynen öyle abi , düzelicez inşallah bakalım
Edemzsin dayı gerçek hayattan bi abim forumdan değil 😂Neyse bu kuponu yapan arkadaşda güzel tercihler yapmış kuponu yapanda tahmin ediyorum adam gibi adam
İnşallah bakalımHer yokuşun bir inişi vardır kardeşim dönecek o şans bizede sadece aceleci olmamak gerekiyor sabır lazım biraz
City ilk yarı 2 atar Real maçı gibi baslicak bence maça@SULLY @oldschool essseeelaaa bakın da bi kardeşinize 2 gol atar mı city bu akşam hiç desteklemiyonuz he
Bol sans dostum ama M.city inter e 2 gol biraz zor atar.Saygıdeğer bi abimin kuponudur. Darda olduğumu bildiği için bana attı ve kuponun %25 i senin dedi ,eğer gelirse❤
Ben de takip eden 2 kişiye şans miktarı ulaştırırım.
3 günlük bi kupon bol şanslar.
Atar dost@SULLY @oldschool essseeelaaa bakın da bi kardeşinize 2 gol atar mı city bu akşam hiç desteklemiyonuz he