- 71,312
- 43,851
- 113
Valla bana da öyle geliyor nbb maçında iş depe kalacakO macta arabistanda dimi
Beyinleri sulanir sicaktan cok hata yaparlar cok gol olur
En son milli ligimiz nbb de ecel terleri dökeriz 😂😂
Valla bana da öyle geliyor nbb maçında iş depe kalacakO macta arabistanda dimi
Beyinleri sulanir sicaktan cok hata yaparlar cok gol olur
En son milli ligimiz nbb de ecel terleri dökeriz 😂😂
Izleyip gorucezzzzzzz bakaaaacazzzzz kimin da.... böyükkkk 😂Valla bana da öyle geliyor nbb maçında iş depe kalacak
Hahaha helallLa gittim seni aradım 2 saat mesajlardan buldum copypaste şakkk
Bets10da daha önce çekim yapamamışlar 1000 lira bonusu canlı destekten talep edip tanımlıyorlarmış baktın mı?21 nancy saldım nancy i artık
El Classico'da görüşürüz dostlsr
bol şans oynadığın gibi gelsinBu aralar zor zamanlar geçiriyorum dostlarım olduğu için şanslıyım, önce @SabriBey beye sonrada @Taladro123 @Ridvansimsek @𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊𝐑𝐎𝐒𝐄 ve birkaç arkadaşıma daha teşekkür ederim.
Gelirse 2 dostumuza bizde ufak bi jest yaparız şans dileyenler arasından Ekli dosyayı görüntüle 457210
Mail attım canlıya yazdım daha önce bonus aldığınız için veremiyoruz dedi sitedeki 50 yi çar çur ettim sinirlenip bizde şans mı var akBets10da daha önce çekim yapamamışlar 1000 lira bonusu canlı destekten talep edip tanımlıyorlarmış baktın mı?
Sağol dost sana da bol şanslarbol şans oynadığın gibi gelsin
Devrede gorusuruz Bugun real madrid taraftariyizzzHaydi Bakalım başlamak üzere büyük derbi
Bugün değil doğuştan MadridliyizDevrede gorusuruz Bugun real madrid taraftariyizzz
2 0 olmuş maç uyuyon laDevrede gorusuruz Bugun real madrid taraftariyizzz
Baskete daldim ya 😂2 0 olmuş maç uyuyon la
İyi bari ben de kupon gelince uyuyakalayım🤣🤣🤣🤣Baskete daldim ya 😂
Senin 4 ten once uyudugun gorulmemis o saate kadar sonuclandiririz bunu 😂😂😂İyi bari ben de kupon gelince uyuyakalayım🤣🤣🤣🤣
Bol şanslarBu aralar zor zamanlar geçiriyorum dostlarım olduğu için şanslıyım, önce @SabriBey beye sonrada @Taladro123 @Ridvansimsek @𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊𝐑𝐎𝐒𝐄 ve birkaç arkadaşıma daha teşekkür ederim.
Gelirse 2 dostumuza bizde ufak bi jest yaparız şans dileyenler arasından Ekli dosyayı görüntüle 457210
Yok yok ben Nbb 160 olduğu an uyuyakalcam🤣🤣🤣🤣🤣🤣Senin 4 ten once uyudugun gorulmemis o saate kadar sonuclandiririz bunu 😂😂😂