- 23,462
- 9,084
- 113
Sanada bol şans dostBende bunu bekliyorum randle gelmiş üste kaldımEkli dosyayı görüntüle 437887
Gelir
Sanada bol şans dostBende bunu bekliyorum randle gelmiş üste kaldımEkli dosyayı görüntüle 437887
Senin üst geldi tebriklerSanada bol şans dost
Gelir
Aynen benimki geldi de uzaması lazım dostun kuponu için süre yokSenin üst geldi tebrikler
Dost tun 118 gelecek mi uzarsa olacak
Sana tebriksBende bunu bekliyorum randle gelmiş üste kaldımEkli dosyayı görüntüle 437887
Dostun nerden baksan 6-7 kuponu takip etmişimdir. Hiç bu kadar inanmamıştım. Hayal kırıklığı oldu bana ya.Olmadı maalesef
Bazen imkansız maçlar geliyor en güvendiğin maç yatıyor iddaanin cilvesi buDostun nerden baksan 6-7 kuponu takip etmişimdir. Hiç bu kadar inanmamıştım. Hayal kırıklığı oldu bana ya.
Pho ilk yarı belli etti ama rengini. 3. Çeyrek toparlayınca dedim aha booker show başladı. Bu kadar kötü bench görmedim hayatımda benBazen imkansız maçlar geliyor en güvendiğin maç yatıyor iddaanin cilvesi bu
Evet yetersiz kalıyor Bench adamı dinlensin diye kenara alıyorlar maç kopuyor hemenPho ilk yarı belli etti ama rengini. 3. Çeyrek toparlayınca dedim aha booker show başladı. Bu kadar kötü bench görmedim hayatımda ben
Bench oyundayken 28 sayı fark yemiş phoenix sen düşünEvet yetersiz kalıyor Bench adamı dinlensin diye kenara alıyorlar maç kopuyor hemen