- 71,312
- 43,851
- 113
Ulan psg başlar başlamaz gol attın yedin milleti yine
29 Haziran 2007 vefat ettiBu ne ara öldü
Hee ben tanımıyorum ondan bilemedim29 Haziran 2007 vefat etti
Daha ilk yarı bitti 2. Yarı evde atsa rahat gelirUlan psg başlar başlamaz gol attın yedin milleti yine
Aynen sağı solu belli olmaz da eskiden şu oranları çok rahat bilirdim gerçi 2 haftadır yaptığım kupon sayısı bi elin parmaklarını zor geçer de, eskisi kadar kolay değil maç bilmek ya da ben oynayamıyorumDaha ilk yarı bitti 2. Yarı evde atsa rahat gelir
Ondan değil dost para olmadı mı insan korkarak oynuyor elindeki de gitmesin diye düşük oran oynanıyor ve yanlış oynayabiliyor düşük oranlar her zaman beni yatırıyorAynen sağı solu belli olmaz da eskiden şu oranları çok rahat bilirdim gerçi 2 haftadır yaptığım kupon sayısı bi elin parmaklarını zor geçer de, eskisi kadar kolay değil maç bilmek ya da ben oynayamıyorum
Bulucaz bi yolunu görücez ışığı ama ne zaman bakalımOndan değil dost para olmadı mı insan korkarak oynuyor elindeki de gitmesin diye düşük oran oynanıyor ve yanlış oynayabiliyor düşük oranlar her zaman beni yatırıyor
Şansın açık olsun kardeşimEkli dosyayı görüntüle 336541
Takip eden 1 kişiye ve istediğim bir kişiye şans miktarı ulaştıracağım bol şanslar.
Başlar başlamaz atmış psg
Sağol dostumŞansın açık olsun kardeşim
Ev şansa bala 1 gol atsa iyi olacakSağol dostum
İnşallahBulucaz bi yolunu görücez ışığı ama ne zaman bakalım
Evet ama şuan hiç öyle bir halleri yokEv şansa bala 1 gol atsa iyi olacak
Ölmemiş şaka yaptım bende daha iyi tanıyor musun 😃😃😃Bu ne ara öldü
Bol Şanslar Dostum 👍🏻Ekli dosyayı görüntüle 336541
Takip eden 1 kişiye ve istediğim bir kişiye şans miktarı ulaştıracağım bol şanslar.
Başlar başlamaz atmış psg
Aga zaten kafam yerinde değil biri bana türkçeyi türkçeye çevirmeliÖlmemiş şaka yaptım bende daha iyi tanıyor musun 😃😃😃
Sağol reisBol Şanslar Dostum 👍🏻
Allah onları alsınBU PSG BİTMİŞ ARTIK