- 71,312
- 43,851
- 113
Bol şans broSıkıldık bu hayatta kalan olmaktan.
..
Herkese iyi geceler.
Kupona 1 sigara parası bastım, gelirse 1 dostuma 1 paket parliament Ekli dosyayı görüntüle 443319Ekli dosyayı görüntüle 443320ve yanında içecek ısmarlarız.
Bol şanslar
Bol bol şanslarSıkıldık bu hayatta kalan olmaktan.
..
Herkese iyi geceler.
Kupona 1 sigara parası bastım, gelirse 1 dostuma 1 paket parliament ve yanında içecek ısmarlarız.
Bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 443319Ekli dosyayı görüntüle 443320
Söndürsün nbaden önce yuvamız yıkıldı zaten dost nba bana vız gelirBol şans nba ocak söndürür yuva yıkar
Bol bol şanslar
Bol şans nba ocak söndürür yuva yıkar
Sağolun canımlar size de bol şanslarBol şans bro
Öyle diyorsan çok sıkıntı var demekkiSöndürsün nbaden önce yuvamız yıkıldı zaten dost nba bana vız gelir
Var var kumar bana koymaz 3 gündür 23 k kaybettim toplam ama bazı şeylerin yanına sinek vızırtısı gibiÖyle diyorsan çok sıkıntı var demekki
Para meselesi deel ya gelip gidiyor da oVar var kumar bana koymaz 3 gündür 23 k kaybettim toplam ama bazı şeylerin yanına sinek vızırtısı gibi
Bol şans dost
Sağolun reislerBol şanslar dostum
Gönül meseleleri çok kötüPara meselesi deel ya gelip gidiyor da o
Allah yardımcın olsun bende yok o 😂Gönül meseleleri çok kötü
Artık bende de olmayacak, zaten bitmişti de bende bitmedi bitmiyor bitmeyecek nasıl unuturum 6 senedir sevdiğim birlikte olduğum insanıAllah yardımcın olsun bende yok o 😂
Teho ben 1 seneliği zar zor unuttum seni bilememArtık bende de olmayacak, zaten bitmişti de bende bitmedi bitmiyor bitmeyecek nasıl unuturum 6 senedir sevdiğim birlikte olduğum insanı
Ben de beni bilemiyorum artık aklım yerinde değilTeho ben 1 seneliği zar zor unuttum seni bilemem