- 12,347
- 7,908
- 113
Son tehlikeli atakta boş gecti
Ben bakamıcam çok tehlikeli aga gelirse dm fixlersin takibin için teşekkür ediyorumSon 90 saniye
Hayırlı olsunBen bakamıcam çok tehlikeli aga gelirse dm fixlersin takibin için teşekkür ediyorum
Buyuk ihtimal odurCanan senmisin lan
Tebrikler kardesimMaho ya bak kaptı yine köfteyi
İlk defa yaptıysan eklemez bidaha yapAga mac bitti site benim parayı eklemedi ilk defa kupon yaptım be zaman ekler
EklediAga mac bitti site benim parayı eklemedi ilk defa kupon yaptım be zaman ekler
Ben de onu hesaplıyordum kuran çarpsın o yüzden geldi kupon yoksa gelirdi gol birde direkt ve iptal oldu o da bizim şansımız oldutebrikler dostum
bu en iyi 3.lük muhabbetini kim cıkardıysa anasını s***m herifler korkudan atak yapamıyor
Dost kime vercen çekilişi belli mi 🤣Ben de onu hesaplıyordum kuran çarpsın o yüzden geldi kupon yoksa gelirdi gol birde direkt ve iptal oldu o da bizim şansımız oldu
adamın 1 puanı olacak daha hucum yapmıyor amk takımı 1 puanla gruptan cıkacak sanki son maçta macarı yeneceginin ne garantisi varBen de onu hesaplıyordum kuran çarpsın o yüzden geldi kupon yoksa gelirdi gol birde direkt ve iptal oldu o da bizim şansımız oldu