- 71,314
- 43,852
- 113
Evet 0 hala bakiyeBetco kupon sonuclandırmıyo sende de aynımı
Evet 0 hala bakiyeBetco kupon sonuclandırmıyo sende de aynımı
2 kupon geldi 500 olması lazım 3. Gelirse roll biter de bakiye 0Betco kupon sonuclandırmıyo sende de aynımı
Basketlerı kacırdım dusunduklerımde hep geldı cok pıs sovecem2 kupon geldi 500 olması lazım 3. Gelirse roll biter de bakiye 0
Ben de bu ekonun savaşla kavgası gibi şeylerden dolayı manuyu kaçırdım city i de 2yi alacaktım 3ten kazandık normalde kasa çok rahat 700dü şuan sağlık olsunBasketlerı kacırdım dusunduklerımde hep geldı cok pıs sovecem
Ekrem kapatılsın haksız tamamen kupon yatmıs gulıyo 🤬Ben de bu ekonun savaşla kavgası gibi şeylerden dolayı manuyu kaçırdım city i de 2yi alacaktım 3ten kazandık normalde kasa çok rahat 700dü şuan sağlık olsun
....Ekrem kapatılsın haksız tamamen kupon yatmıs gulıyo 🤬
Dünden önce de 5 bin tl gitti flamengo maçından benim flamengo kazanır oynadım kupon kaybetti, dün bana gelmiş diyor ki 0 3 yazıyor 5 bin kaçırmışım, adama böyle yazılır mı yaramı deşiyorEkrem kapatılsın haksız tamamen kupon yatmıs gulıyo 🤬
Yaramı deşio iiDünden önce de 5 bin tl gitti flamengo maçından benim flamengo kazanır oynadım kupon kaybetti, dün bana gelmiş diyor ki 0 3 yazıyor 5 bin kaçırmışım, adama böyle yazılır mı yaramı deşiyor