- 31,888
- 13,783
- 113
İbine inter 5 i attu biz oynasak 1 zor atardıAldık kazandık bir şeyler agam cityden sonra inter 3 atar dedik o da geldi 250 bastık 500 küsur verdi 700le bitirdik
İbine inter 5 i attu biz oynasak 1 zor atardıAldık kazandık bir şeyler agam cityden sonra inter 3 atar dedik o da geldi 250 bastık 500 küsur verdi 700le bitirdik
Beklenen ve özlenensin dostBenden sana gelsin dost
Dinle şarkıyı fazla yakma ama contayıBeklenen ve özlenensin dost
Soran yokmu gurbet ellerde 😑Dinle şarkıyı fazla yakma ama contayı
YokSoran yokmu gurbet ellerde 😑
Vah qarib alamancı dostum
Şu ufak paraları iyi katlıyorsun bilinçli oynasan güzel para kazanırsın valla kanka abartmıyorumAldık kazandık bir şeyler agam cityden sonra inter 3 atar dedik o da geldi 250 bastık 500 küsur verdi 700le bitirdik
Ne yaptı Ekrem aldımı biseylerAlamanyalara qittin qideli aramıon bizi
İşte mevzu büyüklerde 150 200e rahat takılıyoruz cepte 40 50 bin varken slot oynuyorduk 150 200 bettenŞu ufak paraları iyi katlıyorsun bilinçli oynasan güzel para kazanırsın valla kanka abartmıyorum
Kazancla kapattı cok şükürNe yaptı Ekrem aldımı biseyler
Nerde kalmıştık hee Demokratik kongo cumhuriyetinde havalar nasıl iyi miVah qarib alamancı dostum
Bol şanslarUfak ufak takılıcam kasa 50 +50 Frebet hedef 500
Buralar soquk be dostNerde kalmıştık hee Demokratik kongo cumhuriyetinde havalar nasıl iyi mi
Dikkat et hasta olma dost sıkı giyinBuralar soquk be dost
Arada donsuz kalsakda hasta olmamaya calısıpk alamanyada havalar nasıDikkat et hasta olma dost sıkı giyin
Dikkat et alamanya sıcakArada donsuz kalsakda hasta olmamaya calısıpk alamanyada havalar nası
Alamanyaya bi aldırmadın bizi şu romantizmalarıma ii qelir bi iki tur atmak😂Dikkat et alamanya sıcak