- 17,579
- 4,944
- 113
2 oraba bas cekKasa 500e dayandı
2 oraba bas cekKasa 500e dayandı
Yaa quvenmedn demi bna itiraf et hadii🤬😂Kasa 500e dayandı
La zaten 3 maç var bültende cali yi alacaktım seninkini aldım o oldu sonr csliyi tekrar almaya çalıştım gol olduGuvenmdn bana 😂
Caliyi 1 gol al dost hadiiiiiiiLa zaten 3 maç var bültende cali yi alacaktım seninkini aldım o oldu sonr csliyi tekrar almaya çalıştım gol oldu
Olsn sonuçta dedim sen qidip alt alrdn 2.40 oranla aldrdm hemideLa zaten 3 maç var bültende cali yi alacaktım seninkini aldım o oldu sonr csliyi tekrar almaya çalıştım gol oldu
Geliyo bomba meksika maci 5.5 gol ustu aldi kesin 😀Reisler
Hala ne diyo yaİşte quven 0 🤪🤪
En doğrusunu yapiyosun dostBu bültende bi bok olmaz kasa 500 çok bir şey kazanmadık ama ben ağzımdan çıkanı bilirim kimse alınmasın gücenmesin 2 kişiye dm atıcam yarın devam ederiz
Yok yok aga boşa yakmaya gerek yok parayıGeliyo bomba meksika maci 5.5 gol ustu aldi kesin 😀
Hadi sans benm olsn 😂Bu bültende bi bok olmaz kasa 500 çok bir şey kazanmadık ama ben ağzımdan çıkanı bilirim kimse alınmasın gücenmesin 2 kişiye dm atıcam yarın devam ederiz
Bol kazançlar iyi günler dilerim herkese bende işe kaçar kolay gelsinBu bültende bi bok olmaz kasa 500 çok bir şey kazanmadık ama ben ağzımdan çıkanı bilirim kimse alınmasın gücenmesin 2 kişiye dm atıcam yarın devam ederiz
Saaka yapmam tamamHala ne diyo ya
Dm kapali 👍🏼🤣Bu bültende bi bok olmaz kasa 500 çok bir şey kazanmadık ama ben ağzımdan çıkanı bilirim kimse alınmasın gücenmesin 2 kişiye dm atıcam yarın devam ederiz
Bol şans bakalımBu bültende bi bok olmaz kasa 500 çok bir şey kazanmadık ama ben ağzımdan çıkanı bilirim kimse alınmasın gücenmesin 2 kişiye dm atıcam yarın devam ederiz
O dm atilck biri bnmiyim,😂😂Bol şans bakalım