- 71,313
- 43,852
- 113
😂😂😂 toplam 6.5 alsam mı diye kaç kere düşündüm hePendik penalti
😂😂😂 toplam 6.5 alsam mı diye kaç kere düşündüm hePendik penalti
Saglik olsun iyi yineSağlık olsun devam ederiz 3340 var
Kacirdi ki 😂😂😂😂 toplam 6.5 alsam mı diye kaç kere düşündüm he
Kafayı yerdik burdaKacirdi ki 😂
Tabi agam , naptın maxiyiSaglik olsun iyi yine
Besiktas bayanlar ilk periyot 20.5 ust dua edersin hatim indirirsin bana 😊Kafayı yerdik burda
Şuan hiçbir şey indiremem tuvaletteyim yedek telle tiktok izliyorumBesiktas bayanlar ilk periyot 20.5 ust dua edersin hatim indirirsin bana 😊
La sende maç almıcam dedikçe maç veriyonBesiktas bayanlar ilk periyot 20.5 ust dua edersin hatim indirirsin bana 😊
Delige melige dusmesin dikkat etŞuan hiçbir şey indiremem tuvaletteyim yedek telle tiktok izliyorum
Pff pekiLa sende maç almıcam dedikçe maç veriyon
3 tel var 2siyle devam ederizmyolumuza 😂😂😂Delige melige dusmesin dikkat et
Maxi mi o ne ben unuttum artik aramiyor srefsizler arama yapilmadan da acilmicak diyor hesap en son haftasonu numara güncelledim beklemedeyimTabi agam , naptın maxiyi
Yeminime kuran bu elimdeki tel sitelere girmitor bu tiktok teliPff peki
Ne kancık çıktılar aga onlarda yaMaxi ben unuttum artik aramiyor srefsizler arama yapilmadan da acilmicak diyor hesap en son haftasonu numara güncelledim beklemedeyim
Sorma iki telefon kullaniyorum diger telefonum hep sessizde diye numara güncelledim bu kez ararlarsa görmeme ihtimalim yok gerci gecen aradiklarinda sessizde degildi ama yine çalmadi telefon ya da ben görmedimNe kancık çıktılar aga onlarda ya
Ne zaman maçBesiktas bayanlar ilk periyot 20.5 ust dua edersin hatim indirirsin bana 😊
BasladiNe zaman maç