- 71,313
- 43,852
- 113
21 15 kendinw gel minsk
Bol sansta unics kazan dedik dost swn depe almissin bu ara şansimiz yok umarim öyle devam ederde dedigimiz gelmez
Minsk maci kanser eder bizi 2periyot 25 fark da olabilir 5 farkda21 15 kendinw gel minsk
Zaten şike var herhalde,dep direniyo sesini çıkarmaBol sansta unics kazan dedik dost swn depe almissin bu ara şansimiz yok umarim öyle devam ederde dedigimiz gelmez
Aga ya yanlış anlamışımBol sansta unics kazan dedik dost swn depe almissin bu ara şansimiz yok umarim öyle devam ederde dedigimiz gelmez
Yok la ev cok iyi depe gore patlama olmaz umarimZaten şike var herhalde,dep direniyo sesini çıkarma
Hayirlisi diyelimAga ya yanlış anlamışım
Ev kırmızı yedi
EvetEv kırmızı yedi
Yahu tabiki cok iyi,hatta bana kalsa ilk ceyrekten ben 10 fark olur derdim ama ,baksana ilk çeyrek 6 farkla bitti, bi tuhaflik var,belki bu ceyrekte direnir sonra dağılırYok la ev cok iyi depe gore patlama olmaz umarim
Hadi bakalim umarimYahu tabiki cok iyi,hatta bana kalsa ilk ceyrekten ben 10 fark olur derdim ama ,baksana ilk çeyrek 6 farkla bitti, bi tuhaflik var,belki bu ceyrekte direnir sonra dağılır
Herşeyin hayırlısı reis umarım tez zamanda ulaşırsınŞunu seriden 10 yapsak güzel bi dağıtım yapsak yenisine geçsek iyi olur la