Sarmiento - DF. JusticiaHangi maç o
Sarmiento - DF. JusticiaHangi maç o
Aman aman uzak dursun aga o liglerSarmiento - DF. Justicia
ilk yarı yarı hepsi gol olmuşSarmiento - DF. Justicia
Maçta pek istatistik yok agam pachuca maçı 2. Yarısına dalıcamMeksikadaki clup cdm ilk yarı gol olmaz mı acaba bi analiz etsene @dost
Sen daha iyi bilirsin dost tamamMaçta pek istatistik yok agam pachuca maçı 2. Yarısına dalıcam
Gönül koyma ha agam senlik bir durum değil başkasından maç alınca tüm şansım kırılıyorSen daha iyi bilirsin dost tamam
İlk yarı 0.5 üst olabilirAman aman uzak dursun aga o ligler
Seninde anana bacana küfür edip gelip etkinliğine katılsij takio etti diye ödülünü ver kardeşim sıkıntı yokYok aga @BuminKağan sabahtan beri takip ediyor herkes hak ettiğini almalı @SULLY ben daha bu konuda bişey yazmicam siz bilirsiniz @dost .
Agam onların mevzu başka sen kal benimle canım çiçeğim birtanemYok aga @BuminKağan sabahtan beri takip ediyor herkes hak ettiğini almalı @SULLY ben daha bu konuda bişey yazmicam siz bilirsiniz @dost .
Yok yok dostum sıkıntı yok oynasan gelmese ben daha kötü olurum sakın oynama 😂Gönül koyma ha agam senlik bir durum değil başkasından maç alınca tüm şansım kırılıyor
O zaman 2.5 alt gelsin devammmYok yok dostum sıkıntı yok oynasan gelmese ben daha kötü olurum sakın oynama 😂