- 17,337
- 9,946
- 113
Yapma eyleme5dk 3 gol yakışır
Yapma eyleme5dk 3 gol yakışır
Abi düğüne çingene sarısıyls gelirim seni öz abim olarak tanıtırım rezil olursun bak5dk 3 gol yakışır
Dost iy 0.5 üst dedin toplam 1 gol olmayacak maçtaKimse senin gibi alt almaz bunlara üst alırlar bunları kökten kurutmak lazım 😂😂
İsvicreye getirebilirsen onuda alıyım hatta 🤣Abi düğüne çingene sarısıyls gelirim seni öz abim olarak tanıtırım rezil olursun bak
Düğün İsviçrede mi olcak ben nasıl gelcm oraya abiİsvicreye getirebilirsen onuda alıyım hatta 🤣
2.5 alt bir mac bulacak servetini basacaksinxdDüğün İsviçrede mi olcak ben nasıl gelcm oraya abi
Düğünde takım elbise zorunlu mu aklıma geldi 🤣Düğün İsviçrede mi olcak ben nasıl gelcm oraya abi
Valla bitsin de şu maçlara yetişmeye bakıyorumbittt artik yaaa gecemiz uzunxd
O maç bu msçmış ama bir şey eksik dost sanırım2.5 alt bir mac bulacak servetini basacaksinxd
Bu maçlarda gol olurdu diğerlerinde gol vardı ondan dedim kuralı bozdu bunlar 😊Dost iy 0.5 üst dedin toplam 1 gol olmayacak maçta
Nerde surtuyordur kim bilir xd servetler onemlixdO maç bu msçmış ama bir şey eksik dost sanırım
Servet
Hsjshshshshdh yerim seniBu maçlarda gol olurdu diğerlerinde gol vardı ondan dedim kuralı bozdu bunlar 😊
Bi 90 dk daha alt oynarız reisbunlar bi 90 dakika daha oynasa üst olmaz
iy 4-2Bi 90 dk daha alt oynarız reis
Hadi hayirli olsun diyelim artik👍Hsjshshshshdh yerim seni