- 31,888
- 13,783
- 113
Hahaha sana ole bişi diyenmi oldu keskine sadece şaka maksatlı dedim tandıqım icin 🤣🤣 şaşan insanlar neden yoruyor bu kdrben onun için yazmadım bro boşa emoji atmana gerek yoktu bolşans size
Hahaha sana ole bişi diyenmi oldu keskine sadece şaka maksatlı dedim tandıqım icin 🤣🤣 şaşan insanlar neden yoruyor bu kdrben onun için yazmadım bro boşa emoji atmana gerek yoktu bolşans size
Ne dediğini anlamadım emojiden sonra kardeşim bana demedin de bi insan neden emoji atar durup dururken ilginç yani ben pek kâle almıyorumda öylesine yazdmHahaha sana ole bişi diyenmi oldu keskine sadece şaka maksatlı dedim tandıqım icin 🤣🤣 şaşan insanlar neden yoruyor bu kdr
Umarım dost sağolLeon 1-1 yaptı birazdan 2-1 olR
Ne slotu dayı gtmüzde don kalmadı kuponu birinin parasıyla yaptıkYeğen nerlerdesin slot mu çeviriyor gel atdır şu golu
O iş sendeYeğen nerlerdesin slot mu çeviriyor gel atdır şu golu
Kâle almadn boyle ise alsan neler neler 😂😂Sadece sana emoji atmıyorum senin bi farkın yok yaniiNe dediğini anlamadım emojiden sonra kardeşim bana demedin de bi insan neden emoji atar durup dururken ilginç yani ben pek kâle almıyorumda öylesine yazdm
Farkım olduğunu söylemedim zaten kâle alsaydım bundan 3-5 gün önce yazardım 🥴 neyse ben dostça bişey sordum sen kaos arıyorsun herhalde dostum gerek yok hoşçakalKâle almadn boyle ise alsan neler neler 😂😂Sadece sana emoji atmıyorum senin bi farkın yok yanii
Gelmeli artııO gol gelecek
Evet senin uykun qelmiş 😂 3.5 qün once falan noldu cidden ne yaşadın sen bu kdr bee ypmaaa kaale al beni nolurrFarkım olduğunu söylemedim zaten kâle alsaydım bundan 3-5 gün önce yazardım 🥴 neyse ben dostça bişey sordum sen kaos arıyorsun herhalde dostum gerek yok hoşçakal
YAv neyin kavgasını yapıyonuz daa çok enerjiniz varsa verin şu maça attıralıö şu golüKâle almadn boyle ise alsan neler neler 😂😂Sadece sana emoji atmıyorum senin bi farkın yok yanii
EkoEvet senin uykun qelmiş 😂 3.5 qün once falan noldu cidden ne yaşadın sen bu kdr bee ypmaaa kaale al beni nolurr
Anlamadmki qülme emojisi koydum sadece şaştım kaldm qolll ollllYAv neyin kavgasını yapıyonuz daa çok enerjiniz varsa verin şu maça attıralıö şu golü
La bırak emojiyi falan yaAnlamadmki qülme emojisi koydum sadece şaştım kaldm qolll ollll