- 31,888
- 13,783
- 113
Ne güzel msj bana nie atmıyorlarDünyanın en güzel mesajı geldi benim kumar başlar az sonra
Ne güzel msj bana nie atmıyorlarDünyanın en güzel mesajı geldi benim kumar başlar az sonra
Erikler benden bende sizdenimmm😂😂Bugün güzel birgün bugün süper gün hem arayı düzelttim azıcık sevdiğimle , hem alacaklımdan alacağımı alcam 12 de , hem kumar ortağım iban at yazdı en az 7-8 k bakiye gönderir, hem abim viskiyi unutmuş arkadaşlarıyla içmeye giderken 😍😍😍😍😍😍
Bizim kökten agam ortak her şeyimiz benim param onda onunki bende 3-4 ortağız, onlarla paylaşıyorum her şeyimi.Ne güzel msj bana nie atmıyorlar
Allah birliqinizi dirliqunizi bozmasın kardo Maşallah diyelimBizim kökten agam ortak her şeyimiz benim param onda onunki bende 3-4 ortağız, onlarla paylaşıyorum her şeyimi.
Eyvallah dosttttAllah birliqinizi dirliqunizi bozmasın kardo Maşallah diyelim
Benm de abim arada ayda yılda bi aklina gelirsem bi 100 sallar saqolsyn😂Eyvallah dostttt
Olsun benim de kardeşim var atıyoruz da ne oluyor değer bilmiyor hergün sadece para at abi ,abi para at ,para var mı , reis para var mı falan yazıyor 😂😂😂 nasılsın ne ediyorsun aç mısın tok musun demiyor hiçBenm de abim arada ayda yılda bi aklina gelirsem bi 100 sallar saqolsyn😂
Ne yaptın aldın mı alacağını o dallamadan
Yok be kanka nerde inkar ediyor yalan söylüyor ben forumda saygın üyeyim diyor adminlereNe yaptın aldın mı alacağını o dallamadan
Benm ole huyum yok şükür 😂kendi aklına qlirse atarOlsun benim de kardeşim var atıyoruz da ne oluyor değer bilmiyor hergün sadece para at abi ,abi para at ,para var mı , reis para var mı falan yazıyor 😂😂😂 nasılsın ne ediyorsun aç mısın tok musun demiyor hiç
Onun saygınlığını s...rim. Sana dedm ya numarasını at bana şunun. Versin paranı bulurum onuYok be kanka nerde inkar ediyor yalan söylüyor ben forumda saygın üyeyim diyor adminlere
Benim yaşım senden küçüktür dost arkadaş bakiyeyi atsın 7 k atacak 24/25 arası çekicem ateşlerim sana da yazarım ulaşırsam@dost benimde abim yada kardesim olsana iban sallayacak kimsem yok😂😂
Sana kumarla yaptığım odayı atayım mı dm’den 😂😂 kumar parasıyla kat çıktım evin yanına lcd tv oyuncu koltuğu falan döşedim kendime fantazi odası yarattım 😂😂@dost benimde abim yada kardesim olsana iban sallayacak kimsem yok😂😂
Cansin düşünmen yeter Rabbim gönlüne qore versin dostBenim yaşım senden küçüktür dost arkadaş bakiyeyi atsın 7 k atacak 24/25 arası çekicem ateşlerim sana da yazarım ulaşırsam
Senin de kralCansin düşünmen yeter Rabbim gönlüne qore versin dost
Eyvah Eyvah kırmızı loş ışıkta var mi 😂Sana kumarla yaptığım odayı atayım mı dm’den 😂😂 kumar parasıyla kat çıktım evin yanına lcd tv oyuncu koltuğu falan döşedim kendime fantazi odası yarattım 😂😂
Eyv cansin😍Senin de kral
Gülme gülme belki gelcek 😂😂😂😂