- 818
- 300
- 63
merhaba dostlar nasılsınız ? sizlerle bir konu hakkında bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.Annem 2009 senesinde memlekette bulunan kuyumcuya 49 tane çeyrek 8 tanede cumhuriyet altını alıp veriyor. emanette kalacak diye anlaşıyorlar herhangi bir faiz ek getiri olmaksızın.Kuyumcunun sahibinin eşi annemin gün arkadaşı aynı zamanda. bu şahıslar 2009 senesinde işyerini kapatıp gidiyorlar.bizim gibi onlarca insan hala mağdur. annem bana bu konuyu yeni açtı ölümlü dünya bilginiz olsun dedi. kötü olan durum şu bu dolandırıcının eşine ait 8 tane dükkan 3 tane ev hala duruyor ve kiraya verip parasını alıyorlar bu şahıslara ulaşmak zor. kirayı farklı kişiler birden gelip alıp gidiyorlarmış. savcılıga verdik 3 günde takipsizlik verdiler elimizde 2 tane adamın altınları aldım diye yazdığı belge var ama kartvizitin arkasına yazmışlar. bu şahıslar batsa bitse adını anmam ancak bildigin gözünün içine baka baka dolandırmışlar ve hala taşınmazları var . çocuklarına ulaştım hepsi ben almadım bizlik bişe yok diyip geçiştiriyorlar ama hepsi memleketi terk etmiş sadece faceden falan zorla cevap alabiliyorum . siz değerli arkadaslarımdan yol göstermelerini istiyorum