- 818
- 300
- 63
bundan sonra sizinde bir sorununuzda forum kuralları çerçevesinde sizin gibi makara geçmyen adam degildir.
Yok hayır fakat sen gıcıklığına benim ciddi bir konuda hukuksal yorumumun altına dalga geçemezsin..Bunun yasak olduğuna dair kanun da veya forum kurallarin da bir ibare varmi. Varsa göster bilelim bizde.
İstediğim yoruma istediğim emojiyi atarım sana mı soricamBen senin yorumlarına değil benim paylaşimimim altına ha ha ha imgesi koyamazsin
Kötü söz sahibinindir. Herşey de bir amaç arama. Niyet okuyanlardanmisin sen de.kardeş ötede oyna küfür edip banlanmak istemiyorum amacını da anlamadım başka kapıya hadi
Bir daha ne sen ne de ben birbirimizin paylaşımı altına nokta dahi koymalim.biz forumdan kovulsak da ağır konuşurum. Umrumda olmazYok hayır fakat sen gıcıklığına benim ciddi bir konuda hukuksal yorumumun altına dalga geçemezsin..
Kemal Sunal filminden sahne yazmadikBir daha ne sen ne de ben birbirimizin paylaşımı altına nokta dahi koymalim.biz forumdan kovulsak da ağır konuşurum. Umrumda olmaz
Reis böyle ortamlarda çok iyi insanlar olduğu gibi çok gereksiz insanlar da var ne olursa olsun aile içi konuyu buralara taşımanı tavsiye etmiyorum açlıktan sürün ama gelip burda kimseye derdini anlatma umarım sonuca ulaşır alırsınız hakkınızıbundan sonra sizinde bir sorununuzda forum kuralları çerçevesinde sizin gibi makara geçmyen adam degildir.
Dayım sakin ol çok gerginsin bu geceKemal Sunal filminden sahne yazmadik
Kemal sunal filmlerinin o adam 55 yaşında üniversite bitirdiğini her izlediğinde tekrar tekrar izlemenin tezini yazarak o yaşta diploma aldırdığı 82 tane filminin yüzde 90 i bu ülkede ki sorunları anlattığını bilmiyorsun ama avukatla vs ile bu olayın çözüleceğini adın gibi biliyorsun dimiKemal Sunal filminden sahne yazmadik
Farklı frekanslardayiz bu arkadaşlar ile boşa uğraşma dost. O arkadaşların alıcı ayarlarıyla oynamaları gerekiyor.Kemal sunal filmlerinin o adam 55 yaşında üniversite bitirdiğini her izlediğinde tekrar tekrar izlemenin tezini yazarak o yaşta diploma aldırdığı 82 tane filminin yüzde 90 i bu ülkede ki sorunları anlattığını bilmiyorsun ama avukatla vs ile bu olayın çözüleceğini adın gibi biliyorsun dimi
İlamsiz icra takibiydi adı bu icrayi açıp şansını deneyebilirsin karşı taraf 7 günde itiraz etmezse alacağın resmiyete kavusurBir ihtimalin var o kişilerden herhangibiri ile konuşurken borcun olduğunu ispat etmeye yetecek en küçük bir yazıda bile dava açabilirsin. Wp mail ikisinden biri misal şu kadar altın aldiniz kuyumculuk kapatıp gittiniz ne olacak borcum filan diye konuşsanız aldık ama bizde battık filan deseler yeterlidir. İcra dan kişiye dava açabilirsin. Ikameti ni biliyorsan boş bir icra da açabilirsin 7 gün içinde cevap vermezse borcu kabul etmiş olur