Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dosya Hakkında

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
bana da ayni mesaj geldi ayni dosya numarasi yalan yani bosver takma zaten bildiğim kadarıyla böyle bir dosyan olsa avukat mesaj atmaz seni aramaz direk eve tebligat gelir tebligat olmadan hiçbir islem yapamaz tebligat geldikten sonra avukatla iletisime geçersin yada avukat seninle iletisime geçer
Avukat ödenmiyor ceza dosyaları vergidairesine yapılandırmaya oluyor ayda 500 1000 arasi

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
bana da ayni mesaj geldi ayni dosya numarasi yalan yani bosver takma zaten bildiğim kadarıyla böyle bir dosyan olsa avukat mesaj atmaz seni aramaz direk eve tebligat gelir tebligat olmadan hiçbir islem yapamaz tebligat geldikten sonra avukatla iletisime geçersin yada avukat seninle iletisime geçer
Bu egebetin isi kesin

Ekli dosyalar

byismo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
372
63
Dün aradim bunlari hakkimda ne dosyasi var dedim.bilmem surdan burdan.anlatti anlatti yavsak bide kanun maddesi söylüyor.
Bende tamm nasil yapalim dedim para vercen dedi.tamm dedim simdi ben mali kaldirdim anani getir bi kere üstüne otursun hallederiz dedim.yakisiyormu sana diyor bide.bende dedim sizin yaptiginiz neee ekmegimize bakiyoruz diyor bunlarin modası gecti baska yenilikler bulun millet uyandi inanmaz bu saatten sonra dedim.daha ekmek cikiyor dedi şerefsiz

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Bari sen yapma be

byismo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
372
63
Arkadaşlar bu vbett denen siteden de uzak durun valla.cok canim yandi yemin ediyorum.bu kadar para kaptirdik.küfür bile etmediğimiz halde canli destek engelliyor.
Hem.parani alacaklar hemde utanmadan engellicekler.satin alıyorum frespin ödemiyor.
1000 defa cevrim yaptim oyunda frespin gelmiyor.8 gunde 50 k carpildik.cok kazandiriyorlar gibi yuzde 10 kayip veriyor.birde ertesi guneeee.lisansada sikayet ettim.tum.oyun gecmislerini attim.Amacim insanlari daha fazla tokatlamasinlar.lanet olsun diyorum ne diyimmm.