Kanki çekim yapan çok kişi var bende şimdi ödeme aldım 4 dakikadaHaksızlık etmeyeyim verdi sonunda ama çekim yapan yok daha heralde
Kanki çekim yapan çok kişi var bende şimdi ödeme aldım 4 dakikadaHaksızlık etmeyeyim verdi sonunda ama çekim yapan yok daha heralde
Bonus bitmiş yeni üye olacakların bilgisine
ben daha iki dakika önce aldım bonus var halaBonus bitmiş yeni üye olacakların bilgisine
Bonus yok awBe
ben daha iki dakika önce aldım bonus var hala
ben daha şimdi aldım var bonus talrpten talep ettüm anında eklendiBonus yok aw
Ben de yok diye üye olmadım ama, simdi talep olusturdum. aktif de edebildim dostum.Küfür etmeden konuşmayı bi türlü başaramadınız kendinizi daha üstün sanıyorsunuz galiba küfür edince ben yeni aldım bonuslarda görünmüyor şu an hala bonus talepte aktif ama bir saat sonra duejm ne olur bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 473559Ekli dosyayı görüntüle 473560
Dediğim gibi normalde dün akşam bitmiş gibi görünüyo ana sayfada bonuslarda da yok zaten deneme bonusu ama bi kaç saate işe uyanıp bonus talepten de kaldırırlarsa bilememBen de yok diye üye olmadım ama, simdi talep olusturdum. aktif de edebildim dostum.
Pardon varmış eklendi şimdi.Küfür etmeden konuşmayı bi türlü başaramadınız kendinizi daha üstün sanıyorsunuz galiba küfür edince. Ben yeni aldım ana sayfada bonuslarda görünmüyor ama şu an hala bonus talepte aktif ama bir saat sonra durum ne olur bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 473559Ekli dosyayı görüntüle 473560
Yapmissindir bir kural ihlali, bizim paranıza niye çokmuyor bende yıllardır ordan oynuyorum sebep olarak ne söylüyor sana? Birde o uslupla yaklasirsan odeyecekse de ödemez zatenPrizmabet parama çoktu ana paramı bile ödemiyorlar ss elimde