- 20,242
- 10,382
- 113
Counter strike ölmez half life bölünmez 🤣Cuntacıların kafasına kafasına sıkın. Vurduğunuz headshot olsun. Ekli dosyayı görüntüle 575155
Aşıksan vur saza , Şoförsen bas gaza naaaaaberCounter strike ölmez half life bölünmez 🤣
Evdeki imha kitlerini, m4lerini almalarını ve sidelara inmelerini bekliyorum.Counter strike ölmez half life bölünmez 🤣
😂😂Cuntacıların kafasına kafasına sıkın. Vurduğunuz headshot olsun. Ekli dosyayı görüntüle 575155
Günaydın kanka bol şans ben bile bunlardan daha iyi oynuyorum 🤣Cuntacıların kafasına kafasına sıkın. Vurduğunuz headshot olsun. Ekli dosyayı görüntüle 575155
Aşıksan vur mala, şoförsen vurdur araca 🤣Aşıksan vur saza , Şoförsen bas gaza naaaaaber
Harbi öyle arada izliyorum da baya amatörler ya 😂Günaydın kanka bol şans ben bile bunlardan daha iyi oynuyorum 🤣
Counter da mahrem imamlar varmış, oraya kadar sizmislar düşün 🤣En güzeli ATV di ya, çöpten gta şifrelerini bulup feto meto diye anlatıyorlardi
Reis Copa Americada dönen şike counter strike de yoktur. İyi yapıyorsun valla. Her yerde counter ciyiz biz 🤣Evdeki imha kitlerini, m4lerini almalarını ve sidelara inmelerini bekliyorum.
Demokrasi bayramımız kutlu olsun.Tebrikler kanka
15 Temmuz Kuponu kutlu olsun. Tebrikler
Kutlu olsun reisDemokrasi bayramımız kutlu olsun.
Kutlu olsun reis. Tek #çare DrogbaDemokrasi bayramımız kutlu olsun.
Çareler içinde çaresiz kaldım #tekcareDrogbaaKutlu olsun reis. Tek #çare Drogba