- 14,461
- 4,752
- 113
15 0
Basketre ağır ilerliyelim maç sonu üst le mesela 🤣🤣Ağır ilerlicez aga
4 adıma biter benceortalama kaç adım kaldı dost
3877 adım 1 gecede devri alem yapicaz 🤣ortalama kaç adım kaldı dost
Valla eksi 3k50 lirası olan varsa benim için river plate maçına 3.5 üst alabilir mi
Tenis uykumu getiriyor nesini seviyorsunuz su sporun yahu.masa tenisi bile daha kefiyli 2 3 dkda işlem bitiyorAğır ilerlicez aga
Witz ipnesinde 100 liram var onu direk senin fixe attiracam ondan bana bir kuruş gelmesin50 lirası olan varsa benim için river plate maçına 3.5 üst alabilir mi
100 lira var dedin az evel ne oldu 100luk50 lirası olan varsa benim için river plate maçına 3.5 üst alabilir mi
Sen güzel insansın. Ayıp etsen de yanlışlıkla edersin sıkıntı yok yani 🤣Bahsettikleri in içinde ben varmiyim acaba bnce yokumdur.varsa şöyle hemen yol alcam 😁🤭
Kasa ata ata gitsek 13 adımda 1 milyon oluyor3877 adım 1 gecede devri alem yapicaz 🤣
ihtiyar anlattığım muhabbet senin vurgundan 1-2 gece önceydi100 lira var dedin az evel ne oldu 100luk
Bana attır etkinlik çekeyim knk 😂Witz ipnesinde 100 liram var onu direk senin fixe attiracam ondan bana bir kuruş gelmesin
Masa tenisi en hızlı kazancTenis uykumu getiriyor nesini seviyorsunuz su sporun yahu.masa tenisi bile daha kefiyli 2 3 dkda işlem bitiyor