- 21,205
- 10,860
- 113
Gelise son adım atarız
seninle benim hesabı kullanan aynı kişiymişBenim suçum ne ben evde televizyona bakıyodum
1922 hayda
ABD de saat değişikliğimi oldu reco haberin varmı.orda yaz saati kış saati olayı varmı acaba.nbade maçların hepsi 1 saat ileri alınmış eskiden ilk maçlar 2de şimdi 3de sonmaclar 5.30du şimdi 6.30 olmuş1922 hayda
Tebrikler
Yandık o zmn abı 6:30 mac mı beklıcex aboooowABD de saat değişikliğini oldu reco haberin varmı.orda yaz saati kış saati olayı varmı acaba.nbade maçların hepsi 1 saat ileri alınmış eskiden ilk maçlar 2de şimdi 3de sonmaclar 5.30du şimdi 6.30 olmuş
Bugünkü ilk maç 3.10 son maç 6.30 artık lig bitene kadar böyle gidiyor geçen senede olmuştu bu olay hatırladım.ama orda bne yaz kış saati yok diye biliyordumYandık o zmn abı 6:30 mac mı beklıcex aboooow
Varmış la Kasım'da basliyomus demekki dün basladiBugünkü ilk maç 3.10 son maç 6.30 artık lig bitene kadar böyle gidiyor geçen senede olmuştu bu olay hatırladım.ama orda bne yaz kış saati yok diye biliyordum
Bızde alıyoruk ılerı gerı ondan bellı olmuyodu muhtemelen turkıye artık sabıt bırakınca boyle olduBugünkü ilk maç 3.10 son maç 6.30 artık lig bitene kadar böyle gidiyor geçen senede olmuştu bu olay hatırladım.ama orda bne yaz kış saati yok diye biliyordum