- 20,874
- 10,703
- 113
Dert yaprak gibidir en büyüğü kendinde sanırsın demişler ya reis 🤣Sen benim yaşadıklarımı bilmek istemezsin o yüzden çok dert etme başına gelenleri.emin ol bnden iyisindir 😉
Dert yaprak gibidir en büyüğü kendinde sanırsın demişler ya reis 🤣Sen benim yaşadıklarımı bilmek istemezsin o yüzden çok dert etme başına gelenleri.emin ol bnden iyisindir 😉
Canlıdanmı alınıyo o bonus talep yerınde adı neAdamlar promosyon yapıyor demi ne güzel
@drogba6 dostumuza yardımcı olmak ister misin650 TL cekicem papara açmam gerek SMS onay kodu numara için yardımcı olur musunuz 250 TL karşılığında
Gunaydin cano roll devam miDert yaprak gibidir en büyüğü kendinde sanırsın demişler ya reis 🤣
Bonus takepten işini yurutuyorsunCanlıdanmı alınıyo o bonus talep yerınde adı ne
Günaydın ...Gunaydın dostlar bu arada bolsans
Devam devam senin takip etmene gerek yok wonlarsam ben seni bulurum 🤣Gunaydin cano roll devam mi
Mesaii başladı deseneRol uzun..aha bu maçı ev kazanır yap
Ekli dosyayı görüntüle 651539
O yuzden hic bulamiyorsunDevam devam senin takip etmene gerek yok wonlarsam ben seni bulurum 🤣
Freespin şenliği galiba adı bonus talepte varCanlıdanmı alınıyo o bonus talep yerınde adı ne
Son zamanlarda hep lose bir kere won olduk onda da dm kaç kere yandı ayıp sana 🤣O yuzden hic bulamiyorsun
Ses etme 34 28Son zamanlarda hep lose bir kere won olduk onda da dm kaç kere yandı ayıp sana 🤣
Adam işi çözmüş..paparam kapanali 3 sene oluyo 🤣@drogba6 dostumuza yardımcı olmak ister misin