Benı unuttu o bolsans@Mamoste dost ben wonlamaktan sıkıldım. Sen wonlat biraz dedi 🤣
Birazdan başlıyoruz...
3 hamlede yaparsın dost@Mamoste dost ben wonlamaktan sıkıldım. Sen wonlat biraz dedi 🤣
Birazdan başlıyoruz...
Bol şans reis@Mamoste dost ben wonlamaktan sıkıldım. Sen wonlat biraz dedi 🤣
Birazdan başlıyoruz...
Çekiliş yok dimi bak takip etcem ddD@Mamoste dost ben wonlamaktan sıkıldım. Sen wonlat biraz dedi 🤣
Birazdan başlıyoruz...
Şansın bol olsun didier@Mamoste dost ben wonlamaktan sıkıldım. Sen wonlat biraz dedi 🤣
Birazdan başlıyoruz...
Bol şans dost az önce ki konudan dolayı takibi bıraktım normalde ama hazir bostayken wonlatalim@Mamoste dost ben wonlamaktan sıkıldım. Sen wonlat biraz dedi 🤣
Birazdan başlıyoruz...
Knka dm bakar mısınBenı unuttu o bolsans
AhahahahÇekiliş yok dimi bak takip etcem ddD
Neden bıraktın lıste yapıom aktıflerı gruba alıcam odemesı beklenıyoBol şans dost az önce ki konudan dolayı takibi bıraktım normalde ama hazir bostayken wonlatalim
Cekilismi çıktı !))Knka dm bakar mısın
oradakı cekıls ne oldu kım aldı? , konuyu takıp eden cogu kısı bana gelmedı dıoÇekiliş yok dimi bak takip etcem ddD
Cöktüm parayaoradakı cekıls ne oldu kım aldı? , konuyu takıp eden cogu kısı bana gelmedı dıo
he lıste hazrı degıl mıNeden bıraktın lıste yapıom aktıflerı gruba alıcam odemesı beklenıyo
1. Torbadan aldın ins.listeye biziNeden bıraktın lıste yapıom aktıflerı gruba alıcam odemesı beklenıyo
Odemesı gelsın hazırlamak kolayhe lıste hazrı degıl mı
Saatlerce aktiftik..gelir ödemesi sağlam yerde oynuyor..iyi para kaldırdı bı saatte..şans olacak insanda ,az kalsın gidiyordu..Neden bıraktın lıste yapıom aktıflerı gruba alıcam odemesı beklenıyo
Sen bura odaklan1. Torbadan aldın ins.listeye bizi
Hazırlanıyor...he lıste hazrı degıl mı