Amin valla bugun aldilar nefes de sorun var dediler ilac tedavisine baslamislar rabbim bagislasinDostum o yogun bakim olayi biraz sikintili. Antibiyotigi cok veriyorlar dikkat edin. Cok cok gecmis olsun. Allah cocuklarina bagislasin
Amin sagol reisallah yar yardımcısı olsun umarım tez iyileşir gecmiş olsun
geçmiş olsun dostum. acil şifalar.Selamun aleykum arkadaslar
Abim persembe gunu hastaneye kaldirdik dune kadar servisde idi covid den dolayi suanda yogun bakimda yapior sizlerden ricam dua eder misiniz dostlar
Simdiden herkese tesekkur ederim
Amin sagol reisAllah şifa versin inşallah tez zamanda çocuklar inin başına kalkar
Sagol dostgeçmiş olsun dostum. acil şifalar.
Allah razi olsunAllah yardımcısı olsun Allah şifa versin inşallah kardeşm
we aleykum selam // çok geçmiş olsun bende buhastalığı yaşayan olarak gercekten zor geciyor insanın kendi bünyesiyle alakalı inş. atlatır dualar abin ile// tekrardan çok geçmiş olsun//Selamun aleykum arkadaslar
Abim persembe gunu hastaneye kaldirdik dune kadar servisde idi covid den dolayi suanda yogun bakimda yapior sizlerden ricam dua eder misiniz dostlar
Simdiden herkese tesekkur ederim
Geçmiş olsun dostum. Kronik bir hastalık varmı abinde tansiyon şeker vsArkadaslar asi yaptirin abim gibi inat etmeyin
Allah razi olsun dost valla 2 gundur servideyi bugun hemen yogun bakima alindi cigerlerine inmis ilac trdavisine baslamislar brklioz iste burda rabbim bagislasinwe aleykum selam // çok geçmiş olsun bende buhastalığı yaşayan olarak gercekten zor geciyor insanın kendi bünyesiyle alakalı inş. atlatır dualar abin ile// tekrardan çok geçmiş olsun//
Seker var reisGeçmiş olsun dostum. Kronik bir hastalık varmı abinde tansiyon şeker vs
Kronik hastalığı olan ve aşı olmayanlar daha ağır geçiriyorlar. İnşallah bir an önce iyileşir. Tekrar geçmiş olsunSeker var reis
Sagol reis doktorlarda aynisini soledi duadan baska bisey gelmez elimizdenKronik hastalığı olan ve aşı olmayanlar daha ağır geçiriyorlar. İnşallah bir an önce iyileşir. Tekrar geçmiş olsun