- 18,722
- 12,755
- 113
@Blue's başkan bi el atarmısın sponsor site verdiğiniz linkten üye olduk fakat anlam veremedim
Ekli dosyalar
-
206.1 KB Görüntüleme: 50
Bo konusma kamil.adamlar cevrimi nn bonusu bidaha cevirtti bana.buu nesi karalama gerzek.Bu arada boşuna agliyorsun hata sende bonus ile max kazanç 150 tl 50 tl yatırdın ceviremedin 150 yerine 200 küsür talep verdin odemediler karalama siteyi
Kardes sen 170mi cektin?bana 150 cektirdilerDetaylari anlatim bonus ile 170 yaptim sporda pek sansli olmadigim icin canli destege 50 tl yatirimi slotta cevirebilirmiyim dedim evet dediler bende soyle yaptim yatirdigim 50 tl yi slotta ezdim tekrar bonustan kazandigim 170 tl kaldi onada havale ile cekim verdim 15 dk da gonderdiler pek umitli degildim sasirdim valla paparadan cekim vermeyin yollamiyolar havaleden 15 kesiyorlar onuda tekrar hesabina iade ediyorlar 100 tl karim oldu umarim sizde kazanirsiniz saygilar
böyle bir şey yok admin1.80 orandan 1 kez çevrim yapmaları yeterli
Deneme bonuslarından müşteri maksimum 150 tl kazanabilir. Ardından bu miktarı çekebilmek için minimum 50 tl yatırım yapmalı ve yatırdığı tutar üzerinden kazanç sağlayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 18302
Biraz zor oldu ama baglama atınca verdilerArkadaşlar üye falan olmayın anlaşmalı link değil diyorlar sayın admin bilgin olsun
Bu linlten üye oldum 5 dakika önce ama gözükmüyor dediler vermediler bonus
1.80 orandan 1 kez çevrim yapmaları yeterli
Deneme bonuslarından müşteri maksimum 150 tl kazanabilir. Ardından bu miktarı çekebilmek için minimum 50 tl yatırım yapmalı ve yatırdığı tutar üzerinden kazanç sağlayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 18302