- 293
- 94
- 28
Aynen betco'dan ayrı +9 kuşanmış gibi baksana efsane birşey yapmışlarbu site oyle kacacak bi siteye benzemiyo ama ortak arayüz altyapı falan zırh duruyor
Aynen betco'dan ayrı +9 kuşanmış gibi baksana efsane birşey yapmışlarbu site oyle kacacak bi siteye benzemiyo ama ortak arayüz altyapı falan zırh duruyor
Ciddimisn?öyleyse uğraşmaya değmez farkettim 3 farklı şekilde şartlar varbeyler ben öğrendim freebet 1.8 oranlı basket futbol maclarında tıkladıgınızda aktıf oluyor alt ust oluyor.yalnız 50 tl yatırımı var yatırdıgın para ılede kupon yapıosun eger kuponun kaybederse bakıyen sıfırlanıyor akıllılara bak hele
Toparlayacak olursak ilk 5 tl bedava bahsi alanlar yatırim yapmayacak
Başkanın paylaştiğı link ten üye olanlarda 50 tl zorunlu yatırım var
Yalnız burada da şu var diyelim ki çevrim tamam 50 tl yatirdın ve kaybettin gerçekten bonus çevrimide heba olacakmı
ıfadelerini almak şart oldu benden önce ifadesini alacak varsa bana desinaynı anda deyipte irkilmesinler
Malum yeni site
Yani ???belirsizlik had safhadaherkese farklı söylüyorlar gelde bu sıteye 50 tl yatır nasıl guvenıcen
Bence yine saçma yok 50 tl yi çevirip gelene kadar 50 50....bu şekil kazandığın bonusuda geçersintam olarak ögrendım ahmet bonus kazancı duruyormus ama yatırdıgın 50 tl ıle yaptıgın kupon gelcekmıs mecbur gelmedımı bı 50 tl daha yatırıyorsun kupon gelene kadar bonus kasan duruyor ne zaman yatırdıgın para ıel yaptıgın kupon geldı ozaman cekım yapaabılıormussun
Oldu 4 farklı belirsizlik???acaba bu belirsizlik kaçta duracak heyecanla bekliyorumtakipte kalın sizde görünŞu rezilliğe bakın ya
Ekli dosyayı görüntüle 18088
ahmet bişey daha derdim de belirsizlikden kafayı yeriz boşverOldu 4 farklı belirsizlik???acaba bu belirsizlik kaçta duracak heyecanla bekliyorumtakipte kalın sizde görün
Kalsın o zamanbu kadar yeterliahmet bişey daha derdim de belirsizlikden kafayı yeriz boşver
yalan efeberk bilal le teoman da dedi yatırdığın 50 tl kaybederse bıdaha yatırıorsun 50 tl 1.3 orandan cevırıorsun ana paranı tutarsa kuponun cevrım tamamlanmıs oluyor.Beyler bana bonus çevrimini tamamlayıp 50 tl yatırımda bulunursak yatırımımız kaybetse bile bonus bakiyemiz olan 100 tlyi çekebileceğimizi söyledi
ahmet dumanbet adında var bi belirsizlik duman olup uçmasınlarKalsın o zamanbu kadar yeterli
Mesajı alanlar aldı zaten