Neyse umarim sen katarsin bol sans.bn kalebete atcm parayiAynen atm kesintisi 15 lira bana girdi.hic gerek yoktu keske kendim yatirip oynasaydim.bu site bonus harici bna uzak artik.hatta bonusu bile dusunurum
Neyse umarim sen katarsin bol sans.bn kalebete atcm parayiAynen atm kesintisi 15 lira bana girdi.hic gerek yoktu keske kendim yatirip oynasaydim.bu site bonus harici bna uzak artik.hatta bonusu bile dusunurum
Adamlara sor zaten seka ile ortak diye cevap veriyolar knkDeğerli Üyemiz, çekim talebiniz sonuçlandırılarak ödeme işleminiz yapılmıştır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. B002 3 saat once sekadan cekim yapmistim ayni yerden geldi msj.yani sitenin seka sirketi olduguna artik eminiz
Bu arada boşuna agliyorsun hata sende bonus ile max kazanç 150 tl 50 tl yatırdın ceviremedin 150 yerine 200 küsür talep verdin odemediler karalama siteyiNeyse umarim sen katarsin bol sans.bn kalebete atcm parayi
Salladım gitti ya tutarsa artıkgüvenilir site bu cok belli bide yeni sponsor al frebeti salla nba
Öyle olmuş reis@Blue's bu dumanbet sponsor mu oldu buraya ?
Bakalım gardasım kasayı 76 yaptıydık bir maça bastım tutarsa 144 veriyor gelirse yatırım yaparızÖyle olmuş reis