- 1,185
- 871
- 113
Çok komiksinFas alacağını aldı bundan sonra fasaklarimi alır
Çok komiksinFas alacağını aldı bundan sonra fasaklarimi alır
arada bide fransayı yerse kupa iyice zıvanadan çıkar final haçlı seferleri havasında oynanır .dFas alacağını aldı bundan sonra fasaklarimi alır
Hg dost kaçıncı üyelik 5. Hesabı acana yönetimden supriz ödüller var konuştun muÇok komiksin
Hem suçlu hem güçlü hakaret etmeden yorum yap okeyHg dost kaçıncı üyelik 5. Hesabı acana yönetimden supriz ödüller var konuştun mu
Çok komiksin diye satasan sensin dostHem suçlu hem güçlü hakaret etmeden yorum yap okey
Eski üyesin eyw da bu sana hakaret etme özelgi tanımıyor
Horoz Denizli degilmiydi enişte bol şansFransa 500 frebet az kaldı saldır horozlar
Hakkaret etigin için bir ülkeye dedim dimi üst e çıkma bence kolay gelsinÇok komiksin diye satasan sensin dost
Üste çıkmak fitratimda var sana da kolay gelsin dostHakkaret etigin için bir ülkeye dedim dimi üst e çıkma bence kolay gelsin
Adamına denk gelirsen alta alırlar merak etme hoşçakalÜste çıkmak fitratimda var sana da kolay gelsin dost
Hadi kardesım konuyu kırletme benevento hiç kazandırmadı ozel lık Lemi yaptın k. AdınıHakkaret etigin için bir ülkeye dedim dimi üst e çıkma bence kolay gelsin
500 frebeti alalım da enıste isterse kayseri olsunHoroz Denizli degilmiydi enişte bol şans
Öyle adam yok burda dost hoşçakal kendine iyi bak arada yaz konuşalım ozletmeAdamına denk gelirsen alta alırlar merak etme hoşçakal
Kime çıkarsan çık reis banane ya benim yerimde çıkÖyle adam yok burda dost hoşçakal kendine iyi bak arada yaz konuşalım ozletme
Ne cakarsin ona dimi minumum 30 olmali amaçık çık çık çık ortaya çık
aşktan saklanmak ne demek
mutluluğun formülü çok açık
bir sen bir ben birde şu hırvat hatun
yaştan bahsediyorsun herhalde 40 benim yırttıkNe cakarsin ona dimi minumum 30 olmali ama