- 1,588
- 457
- 83
Fildişi
Olmadığımız masa yokTurkiye
Niye Eurocup Şampiyonu İtalyayı darma duman ettiler diğer favori Brezilyalı yenip kupayı kazandılar bunun Messi ciler ile alakası yok açıp hayatında maçını izlemeden konuşuyorsun son Finalissima maçını izle Şampiyon İtalya ya karşı nasıl oynamışlar bir bak cahil gibi yorum yapmazsınmessici tayfa verenler ondan o kadar oyu var yoksa kim verecek çeyrek finalde elenirler kura şansı olmazsa
görürüz yeni gördüm sen kimsin mk riquelmeli dönemden beri takip ediyorum arjantiniNiye Eurocup Şampiyonu İtalyayı darma duman ettiler diğer favori Brezilyalı yenip kupayı kazandılar bunun Messi ciler ile alakası yok açıp hayatında maçını izlemeden konuşuyorsun son Finalissima maçını izle Şampiyon İtalya ya karşı nasıl oynamışlar bir bak cahil gibi yorum yapmazsın
Takip ediyorum dediğin maç sonuçları mı ?görürüz yeni gördüm sen kimsin mk riquelmeli dönemden beri takip ediyorum arjantini
maçlarıda izliyorum copa america kazandı dünya kupasını alacak diye bir şey yok dybalayı yine yedek oturtacaklar herhalde otamendiye bağlı takım defansta hücum hattı her dönem iyiydi zaten arjantinin messinin açıklaması var okuduysan bizden iyi takımlar var favori değiliz diye çeyrek finalde elenir diyorum ben bakalım 1 ay sonra zaten izlerizTakip ediyorum dediğin maç sonuçları mı ?
İngiltere pokunda boncuk arasınDünyanın en fazla hayal kırıklığı yaşatan milli takımı İngiltere bu kez 100 yılda bir olacak bir başarı yakalayabilir...
Dünya kupasını hangi ülke kazanır.
Brezilya götürür bu sene müzeye dost
İngiltere- Arjantin
- Hollanda
- Fransa
- Hirvatistan
- Almanya
- Belçika
- İspanya
- Brezilya
- Portekiz